Γυναίκα προσπάθησε να περάσει ναρκωτικά στις φυλακές Κομοτηνής. Παλιό το κόλπο!

1298

Συνελήφθη 50χρονη ημεδαπή, η οποία επιχείρησε να προμηθεύσει κρατούμενο στο Κατάστημα Κράτησης Κομοτηνής με ναρκωτικά  

Συνελήφθη, χθες (12-2-2018) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 50χρονη ημεδαπή,  σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.  Η δικογραφία περιλαμβάνει επίσης έναν 30χρονο ημεδαπό, έγκλειστο στο Κατάστημα Κράτησης Κομοτηνής.

Αναλυτικότερα, η 50χρονη, κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου στο Κατάστημα Κράτησης Κομοτηνής, επιχείρησε να προμηθεύσει τον 30χρονο κρατούμενο με ναρκωτικά, τα οποία είχε επιμελώς κρυμμένα σε υποδήματα και σε ένδυμα, πλην όμως η πράξη της έγινε αντιληπτή από σωφρονιστικούς υπαλλήλους και συνελήφθη από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα, εντός υποδημάτων και ενός ενδύματος βρέθηκαν δύο (2) νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 1,3 γραμμαρίων και δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 18 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών και ένα κινητό τηλέφωνο.  

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.