Τελικά ποιοι είναι σωστοί Φίλοι ;;;

1260
Γράφω για να μην τα πω και στεναχωρήσω κάποιον ,γιατί καλός η κακός αν πω αυτά που νιώθω τα λέω με έναν τρόπο που θα τον πληγώσω τον άλλον … Γιατί πρέπει άραγε να περιτριγυριζόμαστε απο ανθρώπους που μας κάνουν κακό εσωτερικά και εμείς δεν το βλέπουμε? Γιατί απλά ειναι μαζί σου για να πάρουν , και να μην δώσουν?Και δεν εννοώ να δώσουν υλικά αγαθά αλλά να ανταποδώσουν αυτό που νιώθεις και εσυ γι αυτούς …

Ζούμε σε μια κοινωνία που δεν υπάρχουν ΦΙΛΟΙ πραγματικοί φίλοι , για να σε στηρίξουν για να ειναι δίπλα σου στα καλά και στα άσχημα σου.. Έχω μια τάση φίλοι μου να δικαιολογώ πάντα τους άλλους αλλά δεν βλέπω κάν αυτό απο τους άλλους , ξαφνικά όλοι γίνανε τόσο παρεξηγησημοί !

 
Απο κάτω θα σας αφήσω ένα κομμάτι που βγήκε σήμερα και ειναι απο τον Αναστάσιο Ράμμο , αρκετοί απο σας θα ταυτιστείτε με αυτο το κομμάτι όπως και εγώ !
 
Πρώτος εγω είμαι που όποτε σας γράφω εδω μέσα σας λέω να χαμογελάτε και να βγάζετε την αλήθεια σας , κάτι που δεν πολυ συναντάτε εκει εξω ! Υπάρχει τόσο ψέμα , άνθρωποι που βγάζουν το ψέμα τους αντί να είναι ειλικρινείς …
 
Άνθρωπος που θα σου χαριστεί ψυχικά είτε σχέση σου να ειναι αυτός η αυτή , είναι φίλος η φίλη να του δωθείς ! Όταν βλέπουν ότι δεν εισαι αυτός ο δοτικός άνθρωπος , λένε “ώπα άλλες” δεν άλλαξα φίλε μου ξύπνησα … Έχω κάνει πολλά για ανθρώπους που δεν έχουν κάνει ούτε τα μισά για μένα, αλλά δεν το μετανιώνω θα τους επιστραφεί σίγουρα όλο αυτό με κάποιον άλλο τρόπο !
 
 
Ρε να χαμογελάτε οι καιροί είναι δύσκολοι για να ζούμε στο ψέμα !
Και να βγάζετε την αλήθεια σας όποια και αν είναι αυτή !