Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου για την αυτονόμηση του Νοσοκομείου, τι του είπε ο Υπουργος

971

Τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Παρασκευάς Πατσουρίδης και ο Βουλευτής Έβρου κ. Γεώργιος Καΐσας τη Δευτέρα 08-01-2018 για θέματα που αφορούν το Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου.

Οι δύο άντρες ανέφεραν στον Υπουργό τα χρονίζοντα πλέον προβλήματα, τόσο της αυτονομίας του Νοσοκομείου, όσο και της στελέχωσής του. Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν στην υπόσχεση που υπάρχει εκ μέρους του Υπουργείου για την αποσύνδεση του Νοσοκομείου από αυτό της Αλεξανδρούπολης και ζήτησαν την υλοποίηση αυτής σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.


Ο κύριος Ανδρέας Ξανθός διαβεβαίωσε τους παριστάμενους ότι μέσα στο Φεβρουάριο θα πραγματοποιηθεί η διαβούλευση των θεμάτων που θα περιλάβει το νέο νομοσχέδιο περί υγείας και θα εμπεριέχει και την αυτονόμηση του Νοσοκομείου του Διδυμοτείχου. Πιθανότατα το νομοσχέδιο αυτό θα ψηφιστεί ως το Πάσχα. Να σημειωθεί ότι για το σκοπό αυτό γίνονται ενέργειες από τον βουλευτή κ. Γεώργιο Καΐσα ,όσον αφορά, ει δυνατόν, συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα.