Σκέτη μαγεία οι εκδηλώσεις στο Σουφλί. Είναι παιδιά και ζουν το παραμύθι τους, “Σαν Παραμύθι”!

2726

Αυτό που ζήσαμε εχθές το βράδυ στο Σουφλί είναι πραγματικά μοναδικό. Όχι σκέτα μοναδικό, αλλά μπορεί να σύρει πάρα πολλά κοσμητικά επίθετα για να περιγράψει κανείς τι έχουν φτιάξει αυτά τα παιδιά στο βιομηχανικό συγκρότημα Τζιβρέ.

Στην κυριολεξία έχουν μεταμορφώσει εδώ και μήνες όλο το συγκρότημα σε ένα πραγματικά παραμυθένιο περιβάλλον που απλα και μόνο να περπατήσεις εκεί μέσα, θες δε θες, θα νιώσεις παιδί…. Αυτός είναι και ο στόχος φυσικά.

Ότι κι αν πούμε και ότι και δείτε από τις στιγμές που θα σας μεταφέρουμε, πραγματικά είναι πολύ λίγο. Μόνο όσοι το ζήσανε και έχουν την ευκαιρία να το ζήσουν μέχρι να τελειώσει, μπορούν να καταλάβουν.

Σου κάνει πραγματικά εντύπωση πόσο κέφι και ενέργεια εκλύουν στην ατμόσφαιρα όλα μα όλα τα άτομα που οργάνωσαν και λειτουργούν το “Παραμύθι”. Πραγματικά αστείρευτοι. Το ζουν στο 100% και το μεταδίδουν αμέσως στο κοινό, με ένα άγγιγμα θαρρεί κανείς.

Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως αύτο που στήθηκε στο Σουφλί θα μπορούσε να στηθεί οπουδήποτε γεωγραφικά, και να είχε παντού την ίδια τεράστια επιτυχία. Και μάλλον ανακαλύψαμε τη συνταγή της επιτυχίας (ως δαιμόνιοι ρεπόρτερ!). Οι διοργανωτές είναι παιδιά με κέφι και όρεξη να παίξουν. Παίζουν με τον οποιονδήποτε και του μεταδίδουν εύκολα τη μαγεία, που έτσι κι αλλιώς έχουν αυτές οι μέρες.

Αυτό θα νιώσετε μόλις περάσετε την είσοδο του “Παραμυθιού¨. Θα ξαναγίνετε παιδιά με μαγικό τρόπο.

Για το τυπικό της υπόθεσης αν δεν σας πείσαμε ακόμη, θα αναφέρουμε τι θα ζήσετε στο “Σαν Παραμύθι” μικροί και μεγάλοι.

1. Το ταχυδρομείο του Mikey
Ο Μίκυ και οι φίλοι του βοηθούν τα ξωτικά των Χριστουγέννων να μαζέψουν όλα τα γράμματα των παιδιών για τον Άη Βασίλη, και φυσικά να του τα παραδώσουν εγκαίρως!

2. Το σπίτι της Σταχτοπούτας
Η αγαπημένη μας πριγκίπισσά των παραμυθιών, τις ώρες που λείπει από το σπίτι η κακιά μητριά με τις κόρες της, φωνάζει τους μικρούς της φίλους για να χορέψουν όλοι μαζί, υπέροχα χορευτικά, ακούγοντας αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

3. Το καράβι του Πίτερ Πάν
Μια υπέροχη εμπειρία VR που μας ταξιδεύει με τη βοήθεια της τεχνολογίας σε κόσμους μαγικούς! Μπορεί να βρεθούμε στην «χώρα του ποτέ» ή ακόμα και στον Βόριο Πόλο… ποιος ξέρει…;

4. Το Μαγεμένο Δάσος
Μήπως εδώ κρύβονται όλοι οι κακοί; Το μαγεμένο δάσος υπάρχει σε όλα τα παραμύθια, και φυσικά έχουμε ένα και στο δικό μας «παραμύθι»!

5. Το σπίτι των Looney Tunes με την συμβολή του συλλόγου ΑΜΕΑ «Νήμα Ζωής»
O Μπάκς Μπάνι και η παρέα του ψάχνουν πολλούς μικρούς φίλους για να παίξουν μαζί στα παιχνίδια τους.

6. Το ζαχαρόσπιτο
Γίνονται Χριστούγεννα χωρίς τις χριστουγεννιάτικες λιχουδιές; Όχι φυσικά! Γι αυτό τα παιδιά φτιάχνουν τις δικές τους μοναδικές λιχουδιές. Προσοχή όμως, μην τους πάρει χαμπάρι η κακιά μάγισσα και τους ρίξει στον φούρνο!

7. Τα παραδοσιακά Χριστούγεννα στο σπίτι του Τζίβρε
Λαογραφική αναπαράσταση των παραδοσιακών χριστουγεννιάτικων εθίμων, που βοηθά τους μεγάλους να θυμηθούν και τους μικρούς να μάθουνε ξανά!

8. Τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας με τη συμβολή του φιλοζωικού συλλόγου «ΝοιάΖΩμαι»
Δράσεις για τους μικρούς μας τετράποδους φίλους, όπου τους δίνεται η ευκαιρία να στολιστούν και αυτά, να φορέσουν τα χριστουγεννιάτικά τους με αποκορύφωμα φυσικά… την πασαρέλα!

9. Το σπίτι του Άι Βασίλη
Μα φυσικά ο Άι Βασίλης είναι εδώ!!! Για να μιλήσει με όλα τα παιδιά, να ακούσει πόσο καλά παιδιά υπήρξαν φέτος και να βγει φωτογραφίες μαζί τους!

Όμως οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ.
Ταυτόχρονα με το πάρκο θα εξελίσσεται και ένα παράλληλο πρόγραμμα γιορτινών εκδηλώσεων, με δωρεάν δράσεις για τα παιδιά, υπαίθρια παιχνίδια σε θερμαινόμενους χώρους κ.α. Αλλά και πάρτι για τους μεγαλύτερους από εμάς, στην «Pub του Μεθυσμένου Καλικάντζαρου» με ζεστό κρασί, φρέσκο Pop Corn και άλλες πρωτότυπες λιχουδιές!