Ξάνθη: Έσφαξε την 18χρονη κόρη του και αυτοκτόνησε!

3970

Ασθενής ψυχιατρικής κλινικής ο 49χρονος πατέρας

Διορθώνουμε την πληροφορία για το ίδρυμα που νοσηλευόταν ο ασθενής.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Έβρου, ο συγκεκριμένος ασθενής δεν νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης αλλά σε ιδιωτική κλινική άλλου νομού της Βόρειας Ελλάδας, απ’ όπου και πήρε τριήμερη άδεια.

Ο 49χρονος μουσουλμάνος, πατέρας πέντε κοριτσιών, νοσηλευόταν σε ψυχιατρική κλινική απ’ όπου βγήκε με… τριήμερη άδεια

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Σμίνθη της Ξάνθης με πρωταγωνιστή έναν 49χρονο πατέρα πέντε κοριτσιών, ο οποίος σκότωσε την μικρότερη κόρη του επειδή δεν ενέκρινε την ερωτική της σχέση και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του!

Το θρίλερ ξεκίνησε όταν το 18χρονο κορίτσι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του με βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι και την τραχηλική χώρα της κοπέλας που, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδη, προκλήθηκαν πιθανότατα από μαχαίρι.

Ωστόσο, τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες θανάτου θα εκτιμηθούν από τη νεκροτομή που θα γίνει αύριο. Λίγη ώρα μετά την ανακάλυψη της σορού της άτυχης κοπέλας, βρέθηκε κρεμασμένος σε ένα κοντινό δάσος ο πατέρας της! Τα χέρια του ήταν ματωμένα και δίπλα του βρέθηκε ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο εξηγούσε ότι σκότωσε την κόρη του επειδή είχε σχέσεις με ένα νεαρό και επέβαινε σε μοτοσικλέτες, κάτι που της είχε απαγορεύσει!

Ο παιδοκτόνος έσφαξε την κόρη του στο υπόγειο του σπιτιού τους. Το άγριο έγκλημα και η αυτοκτονία του πατέρα τους, προκάλεσαν ισχυρό κλονισμό στις τέσσερις παντρεμένες αδελφές της 18χρονης, στις οποίες παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

Όπως έγινε γνωστό, η μητέρα τους είχε πεθάνει πριν από χρόνια και ο 49χρονος παιδοκτόνος και αυτόχειρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Συγκλονιστική είναι η αποκάλυψη ότι ο 49χρονος νοσηλευόταν σε ψυχιατρική κλινική απ’ όπου βγήκε με τριήμερη άδεια.

Πηγή