Το Χάραμα στο Διδυμότειχο μας υπόσχεται αξέχαστα βράδια

4046

Το clubbing μπορεί να πέθανε και τα μπαράκια να προσπαθούν να ορθοποδήσουν, όμως για όσους θέλουν να ακούσουν καλό λαϊκό τραγούδι και να… πάρουν τις στροφές τους, το  Ρεμπετάδικο Χάραμα αποτελεί το απόλυτο καταφύγιο της πόλης .

Στις πενιές της μουσικής κομπανίας του, άνθρωποι όλων των ηλικιών παίρνουν μια μουσική γεύση από παλιά.. όπου το μπουζούκι ήταν το βασικό όργανο.

Τότε που η διασκέδαση ήταν αγνή, απλή και δεν χρειαζόταν παρά μόνο κέφι και καλή καρδιά για να αρχίζουν οι οργανοπαίκτες τα “ταξίμια” τους !!!

Ερχόμαστε λοιπόν, αφού σας ταξιδέψαμε λιγάκι στο παρελθόν να σας προτείνουμε, το Ρεμπετάδικο το Χάραμα στο Διδυμότειχο, ένα ζεστό καταφύγιο που σας περιμένει όλο τον χειμώνα κάθε Παρασκευή, Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι,καθώς και τις εορταστικές ήμερες να τραγουδήσετε και να διασκεδάσετε σε συνδυασμό, με τις γευστικές απολαύσεις που σας σερβίρουν στις καλύτερες τιμές.

Ήρθε για να σας μαγειρέψει και να προκαλέσει στον ουρανίσκο σας ένα παιχνίδι γεύσεων που θα γευτείτε εσείς και η παρέα σας, δημιουργώντας ένα απολαυστικό και χορταστικό τραπέζι, με άφθονο ποτό και με συνοδεία.. Την ατμόσφαιρα και τους ήχους από τη ζωντανή ορχήστρα του, με απώτερο σκοπό να σας φτιάξουν το κέφι και να σας οδηγήσουν σε αξέχαστες στιγμές διασκέδασης.

Ρεμπετάδικο “Το Χάραμα” στο Διδυμότειχο.

**Έναρξη Σάββατο 16 Δεκεμβρίου

Ανοιχτό κάθε Παρασκευή,Σάββατο και Κυριακή Μεσημέρι. Αλλά και όλες τις ημέρες των γιορτών. 

Τηλέφωνο κρατήσεων 25530 22 274 και 6948 273442

2ο χλμ. Διδυμοτείχου-Ψαθάδων

Αναλαμβάνουμε κάθε σας κοινωνική εκδήλωση