Το Διδυμότειχο ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του

2093

Ενόψει των Χριστουγέννων , στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων , το Κέντρο Πολιτισμού Αθλητισμού Παιδείας Νεολαίας  και Περιβάλλοντος  του Δήμου Διδυμοτείχου διοργανώνει την εκδήλωση με θέμα « το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου ».

Από τις 15.00 έως τις 18.00 στο χώρο του Λαογραφικού Μουσείου τα παιδιά θα δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται στην κεντρική πλατεία της πόλης με την παιδική χορωδία των ΚΔΑΠ του Κέντρου  Κοινωνικής  Προστασίας  &  Αλληλεγγύης του Δήμου Διδυμοτείχου η οποία θα ψάλλει παραδοσιακά κάλαντα και θα τραγουδήσει  χριστουγεννιάτικα τραγούδια ενώ από την στρατιωτική μπάντα της  XVIΜ/Κ  Μ/Π « ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ» θα απολαύσουμε υπέροχες μελωδίες.

Τη σκυτάλη παίρνουν δύο γυμναστήρια της  πόλης όπου μικροί και μεγάλοι θα παρουσιάσουν χριστουγεννιάτικες χορογραφίες.

Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου θα γίνει από το Δήμαρχο Διδυμοτείχου κ. Παρασκευά Πατσουρίδη ενώ ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Αθλητισμού Παιδείας Νεολαίας  και Περιβάλλοντος  του Δήμου Διδυμοτείχου κ. Αθανάσιος Σίμογλου υποδέχεται τον Άγιο Βασίλη με την παρέα του (τα καλικαντζαράκια , τα αγγελάκια , τους τρεις μάγους , τα ξωτικά και τους βοηθούς του) . Ο  Άγιος Βασίλης μοιράζοντας δώρα και χαμόγελα θα φωτογραφίζεται με τα παιδιά ενώ ο χιονάνθρωπος και ο τάρανδος θα παίζουν μαζί τους .

Τέλος τοπικά ζαχαροπλαστεία θα προσφέρουν στους παρευρισκόμενους χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.

Καλούνται όλοι , μικροί και μεγάλοι, να δώσουν το παρών στην εκδήλωση που σηματοδοτεί την έναρξη των εκδηλώσεων της πόλης.

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 18:00