Εκδήλωση με θέμα: «Βία κατά των Γυναικών: Η λέξη που δε λες…» στην Αλεξανδρούπολη

1198

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης διοργανώνει το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017, στις 7:00 το απόγευμα, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης, ομιλία με θέμα:

«Βία κατά των Γυναικών: Η λέξη που δε λες…».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα μιλήσουν: η κα Μαρία Κουρτίδου, Παιδοψυχολόγος του Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών Δήμου Κομοτηνής, η κα Παναγιώτα Παρδαλίδου-Δουλάμη, Πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας – Παράρτημα Αλεξανδρούπολης, η κα Αρχοντία Κύρογλου, Ψυχολόγος του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας  του Δήμου Αλεξανδρούπολης και η κα Ευγενία Τσαντσάνη, Βοηθός Νοσηλευτή και εξυπηρετούμενη του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Το συντονισμό της ομιλίας θα κάνει ο Δημήτρης Στεφανίδης, Κοινωνιολόγος του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει την έναρξη της έκθεσης φωτογραφίας που υλοποιεί το Συμβουλευτικό Κέντρο και η οποία θα φιλοξενηθεί στη σοφίτα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης από τις 25/11/2017 έως τη 1/12/2017.

Το Συμβουλευτικό Κέντρο καλεί όλους τους πολίτες και τους φορείς της ευρύτερης περιοχής να συμμετάσχουν στην παραπάνω εκδήλωση με στόχο την ανάπτυξη ενός εποικοδομητικού διαλόγου, ώστε να φωτίσουμε τις πτυχές του κοινωνικού αυτού φαινομένου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο του Συμβουλευτικού Κέντρου, Β΄ ΚΑΠΗ (1ος όροφος), Καρτάλη 2 και στο τηλέφωνο 2551025629.