Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης κάνει ντεμπούτο στην έδρα

1450

Μετά από δύο εκτός έδρας αγώνες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης κάνει ντεμπούτο στην έδρα του κόντρα στη Νίκη Αιγινίου σε ένα από τα πιο αμφίρροπα ματς (3η αγωνιστική, 11/11, 19.00, Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τζεπκινλής).

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στο Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» και στην πρεμιέρα νίκησε εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό. Ακολούθησε η ήττα από τον Ολυμπιακό και ο τραυματισμός του Ισραηλινού πασαδόρου Μίκαελ Μιλστέιν ο οποίος όμως τις τελευταίες ημέρες επέστρεψε. Ο Εθνικός νίκησε τη Νίκη στο Αιγίνιο για την Α΄φάση του Λιγκ αλλά μέσα σε ένα μήνα πολλά έχουν αλλάξει ειδικά στην ομάδα του Αιγινίου. Μεγάλη είναι και η κινητοποίηση της διοίκησης της Αλεξανδρούπολης ώστε να υπάρξει υποστήριξη από τον φίλαθλο κόσμο της ακριτικής πόλης.

Ο πασαδόρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Κώστας Βλαχόπουλος είπε: «Είναι ο πρώτος εντός έδρας αγώνας για τον Εθνικό. Είναι δύσκολος αγώνας. Το χρειαζόμαστε αυτό το ματς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα έχει καλό επίπεδο. Γνωρίζουμε τη Νίκη από το Λιγκ Καπ αλλά θα παρουσιαστεί και αυτή ενισχυμένη. Αν κάνουμε σοβαρή και πειθαρχημένη εμφάνιση θα νικήσουμε. Γενικά είμαστε καλά, έχουμε δουλέψει αρκετά και αν έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας θα έχουμε ένα καλό αβαντάζ».