Έκαναν test drive σε φορτηγό στην Ορεστιάδα και… εξαφανίστηκαν με αυτό

1924

Ο 47χρονος είχε αναρτήσει αγγελία για την πώληση του φορτηγού σε διαδικτυακή ιστοσελίδα αγοραπωλησιών και ένας από τους δράστες επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του.

Τραβάει τα μαλλιά του ο 47χρονος ιδιοκτήτης ενός Ι.Χ. φορτηγού από την Ορεστιάδα, καθώς έπεσε θύμα απατεώνων που υποτίθεται ότι ήθελαν να αγοράσουν το όχημα. Όταν τους το έδωσε για να το δοκιμάσουν, όμως, έγιναν… καπνός με αυτό!

Ο 47χρονος είχε αναρτήσει αγγελία για την πώληση του φορτηγού σε διαδικτυακή ιστοσελίδα αγοραπωλησιών και ένας από τους δράστες επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του. Αφού κατέληξαν σε συμφωνία για το αντίτιμο της αγοροπωλησίας, ζήτησαν να κάνουν test drive στο όχημα πριν πληρώσουν. Ο ιδιοκτήτης δέχθηκε και μάλιστα πήγε ο ίδιος το φορτηγό σε περιοχή της Καβάλας, όπου συναντήθηκε με τον δεύτερο δράστη και του παρέδωσε για να το δοκιμάσει.

Μάταια, όμως, περίμενε να επιστρέψει! Τόσο ο ίδιος όσο και το φορτηγό είχαν εξαφανιστεί χωρίς να καταβάλλουν το ποσό που είχαν συμφωνήσει κι έτσι ο επίδοξος πωλητής ζήτησε την βοήθεια των αστυνομικών της Ασφάλειας Ορεστιάδας που διενεργούν έρευνες για την ταυτοποίηση των αγνώστων απατεώνων.

protothema.gr