Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά Πατίδη-Λαμπούδη

1296

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά Πατίδη-Λαμπούδη το Σ/Κ που μας πέρασε. Το τουρνουά διοργανώθηκε από την Ακαδημία ΠΑΟΚ Ισαακίου και προσέλκυσε πλήθος κόσμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διοργανωτές:

Το 2ο τουρνουά Πατιδη-Λαμπουδη, που διοργάνωσε η Ακαδημία μας, τελείωσε αφήνοντας πίσω του όμορφες στιγμές γεμάτες ποδόσφαιρο, γκολ, γνωριμίες, και πολλά πολλά παιδικά χαμόγελα!!!!
Ένα τουρνουά, που φιλοξένησε για δύο μέρες περίπου 600 παιδιά με τους συνοδούς τους και που ελπίζουμε να σταθηκαμε αντάξιοι των προσδοκιών τους!!!!
Ευχαριστούμε
θερμά όλες τις ακαδημίες που συμμετείχαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους γονείς που στηρίζουν τα παιδιά και είναι δίπλα τουςσε κάθε βήμα και όλους όσους μας επισκέφθηκαν!! Ευχαριστούμε τον κ. Δήμαρχο Διδυμοτειχου που για πρώτη φορά μας τίμησε με την παρουσία του, μετά από αλλεπάλληλες προσκλήσεις,επίσης τον κ.Κώστα Λαγωνίδη απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τον Ερυθρό Σταυρό τοπικό τμήμα Διδυμοτείχου για την καλυψη των αγώνων, και την διοίκηση του ΟΡΦΕΑ ΣΟΦΙΚΟΥ για την παραχωρηση του γηπέδου. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, που με τον αγώνα τους έκλεισαν την αυλαία και του φετινού μας τουρνουά αποδεικνύοντας πως ακόμη μπορούν!!!!!!!
ΠΑΟΚ ΙΣΑΑΚΙΟΥ γιατί….. αναγνωρίζουμε και τιμούμε την αξία του παρελθόντος
και σχεδιάζουμε με τα πιο φωτεινά και ζωντανά χρώματα το ΜΕΛΛΟΝ!!!!!