Τα 90 χρόνια του Ορέστη Ορεστιάδας σε ένα μοναδικό συλλεκτικό φωτογραφικό λεύκωμα

1698

Με αφορμή τα 90 χρόνια (1927 – 2017) ύπαρξης του «Ορέστη»  και μέσα στο πλαίσιο των δράσεων για τον εορτασμό της επετείου αυτής, εκδόθηκε, κυκλοφορεί και διατίθεται (από τις εκδόσεις «sportbook» ), Συλλεκτικό φωτογραφικό λεύκωμα, το οποίο φυσικά αναφέρεται στην διαχρονική πορεία της ομάδας.

Την έκδοση χαιρετίζουν ο Δήμαρχός μας κ. Μαυρίδης Βασίλειος και ο Πρόεδρος του Ορέστη κ. Δημητριάδης Αλέξανδρος.  Οι  382 φωτογραφίες που χρησιμοποιήθηκαν για να καταδείξουν την ιστορία του Συλλόγου είναι ενδεικτικές, αφού αυτές που συγκεντρώθηκαν  από  τα προσωπικά αρχεία κυρίως παλαιών ποδοσφαιριστών, που με μεγάλη προθυμία  μας τις διέθεσαν, ξεπερνούν τις 2.000.

Με την ευκαιρία, που κρατάμε στα χέρια μας το λεύκωμα αυτό, να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμαρχό μας κ. Βασίλη Μαυρίδη για την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση στην όλη προσπάθεια της έκδοσης του παραπάνω λευκώματος.

Οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση του  επετειακού – συλλεκτικού λευκώματος μπορούν να απευθυνθούν στον κ. Τοκαμάνη Ευάγγελο, τηλέφωνο : 6932525222.

Στην παρακάτω φωτογραφία οι συντελεστές της έκδοσης.