Μια οικογένεια από τον Έβρο ευχαριστεί μέσα από την καρδιά της τον Οργ. για την Οικ. «Θεόφιλος» που την βοήθησε

2178

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός Για την Πολύτεκνη & Τρίτεκνη Οικογένεια «Θεόφιλος» βοήθησε οικονομικά μια οικογένεια από τον Έβρο που αντιμετώπιζε κάποια οικονομικά προβλήματα, η οικογένεια έστειλε ένα μήνυμα και ευχαρίστησε τον οργανισμό :

Αγαπητοί φίλοι του “Θεόφιλου” που δεν σας γνωρίζω όσο μεγάλο χαρτί και να πάρω δεν χωράνε τα ευχαριστώ, δεν χωράει να σας γράψω και να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που στηρίξατε και αγκαλιάσατε με αγάπη την οικογένεια μας σε αυτό το δύσκολο διάστημα που περνάμε. Εύχομαι μεγαλώνοντας τα παιδιά μας να γίνουν άξιοι άνθρωποι, μεγαλόψυχοι, συμπονετικοί, να γίνουν ένας “Θεόφιλος”!!!

Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου που μας βοηθήσατε να πληρώσουμε όλους τους λογαριασμούς. Ευχαριστούμε για όλα τα καλά που μας στείλατε. Ευχαριστούμε για τα χρήματα που στάλθηκαν για να ψωνίσουμε τρόφιμα και ξύλα για τον χειμώνα. ΕΎΧΟΜΑΙ ΝΑ ΈΧΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΆ ΠΟΥ ΕΊΔΑ ΣΤΑ ΜΆΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΜΟΥ. Ο αγώνας μας δεν τελειώνει εδώ, δυστυχώς έχουμε ακόμη δρόμο για να ξαναπατήσουμε στα πόδια μας, όπως όλες οι τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες που ζητούν την βοήθεια του “Θεόφιλου”. Γιαυτό σας παρακαλώ να μην μας ξεχνάτε. Μην ξεχνάτε τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό “Θεόφιλο” να τον βοηθάτε να μοιράζει χαρά και να σηκώνει βάρη. Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου, ευχαριστούμε από τον Έβρο.