Γεμάτες εμπειρία επέστρεψαν από το τουρνουά της Τουρκίας οι παίκτριες του Α.Ο.Ν.Βύσσας

1138
Επιτυχημένη κρίνεται η παρουσία του ΑΟΝΒ στο τουρνουά προετοιμασίας που βρέθηκε στην Τουρκία, σύμφωνα με το δελτίο που εξέδωσε το Δ.Σ της ομάδας:
Ο Αθλητικός όμιλος Νέας Βύσσας Ορεστιάδας μετά από το τουρνουά στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην πόλη Bergama 100 χιλιόμετρα βόρεια της Σμύρνης, επέστρεψε με γεμάτες τις βαλίτσες του από εμπειρία και αισιοδοξία για το μέλλον της ομάδας παρά τα αρνητικά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα και τα τρία παιχνίδια χάθηκαν με σκορ 3 – 0 αλλά με ομάδες που παίζουν σε μεγαλύτερη κατηγορία (1ηΤουρκίας) και γεμάτα σετ 25-23 μόνο αισιοδοξία μας γεμίζει. Υπ όψιν ότι για τις δύο ομάδες που παίζουν στην 1η κατηγορία ήταν το τελευταίο στάδιο προετοιμασίας γιατί την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει το πρωτάθλημά τους.
Η ομάδα που μας φιλοξένησε είναι στην ίδια κατηγορία με εμάς αλλά με τριπλάσιο μπάτζετ από εμάς. Η ομάδα μας έχει ακόμη αρκετό χρόνο για την προετοιμασία της αφού σε 10 ημέρες περίπου θα διοργανώσει το δικό της τουρνουά ( 6 με 8 Οκτωβρίου) και αμέσως μετά θα συμμετάσχει στο Τουρνουά της Νίκης Αλεξανδρούπολης
Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος
Το Διοικητικό Συμβούλιο