Έναρξη κολυμβητικής περιόδου και ολοκλήρωση εργασιών συντήρησης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης

984
Τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της νέας κολυμβητικής περιόδου και το Δημοτικό Κολυμβητήριο θα είναι διαθέσιμο τόσο για τους αθλητές των συλλόγων, όσο και για τους δημότες.

Για να συμβεί αυτό τα συνεργεία του Δήμου Αλεξανδρούπολης ολοκλήρωσαν εντός χρονοδιαγραμμάτων τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης και απολύμανσης της μεγάλης πισίνας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης. Αφού πραγματοποιήθηκε λεπτομερής απολύμανση με ειδικά χημικά σε κάθε εκατοστό της μεγάλης κολυμβητικής δεξαμενής, ακολούθησε η αφαίρεση των υπολειμμάτων σε κάθε πλακίδιο. Παράλληλα παρατηρήθηκε πως σε πολλά σημεία είχε καταστραφεί ο αρμός μεταξύ των πλακιδίων, γεγονός που προκαλούσε διαρροές και πιθανές μεγάλες βλάβες στο μέλλον. Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε η εξ ολοκλήρου επισκευή σε όλη την έκταση της πισίνας συνολικού εμβαδού 1.700 τ.μ.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης στην οροφή, μόνωσης στα κουφώματα, στεγανοποίησης σημείων όπου είχαν παρατηρηθεί διαρροές σε διάφορα σημεία. Όλα αυτά με το ελάχιστο δυνατό κόστος και με τη δουλειά των εργαζομένων του Τμήματος Αθλητισμού και Νεολαίας και των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε η εγκατάσταση των νέων βατήρων, χρονομέτρων, πλακών και μεγάλης ψηφιακής οθόνης Ολυμπιακών Προδιαγραφών.

Για την εγγραφή των δημοτών είναι απαραίτητη η προσκόμιση Ιατρικής Γνωμάτευσης από Καρδιολόγο ή Παθολόγο και Ιατρικής Γνωμάτευσης από Δερματολόγο. Οι ώρες κοινού ορίζονται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00 & 19:30 – 22:00 και Σάββατο 09:00-13:00.

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 25510 21122 καθώς και στην υποδοχή του Κολυμβητηρίου.