Φαιδρό και αναληθή χαρακτηρίζει το δημοσίευμα του iefimerida ο Αν.Διοικητής του νοσοκομείου του Διδυμοτείχου,διαβάστε ολόκληρη την απάντηση

914

Απάντηση εξέδωσε ο Αν.Διοικητής του νοσοκομείου του Διδυμοτείχου χαρακτηρίζοντας αναληθή τα όσα γράφτηκαν σε ρεπορτάζ για το νοσοκομείου, διαβάστε παρακάτω αυτά που είπε: 

Πίστευα πως πιο φαιδρό από το δημοσίευμα της 23/8 του iefimerida για το νοσοκομείο μας δε θα μπορούσε να υπάρξει. Ωστόσο, ήρθε και αυτό της 24/8..
Η αλήθεια είναι ότι ο νεφροπαθής που όλα τα προηγούμενα καλοκαίρια εξυπηρετούνταν στην Αδριανούπολη, φέτος για πρώτη φορά κάνει αιμοκαθάρσεις στο νοσοκομείο. Όπως επίσης ότι τις ώρες που δε λειτουργεί ο αξονικός τομογράφος του νοσοκομείου οι ασθενείς εξυπηρετούνται δωρεάν στον Δημόκριτο (Ορεστιάδα), με τον οποίο έχουμε σύμβαση. Η ίδια σύμβαση καλύπτει και τις μαγνητικές τομογραφίες μιας και δε διαθέτουμε τέτοιο μηχάνημα. Γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες να βρεθούν ουρολόγος και οφθαλμίατρος διότι είναι δυσεύρετες πλέον οι ειδικότητες αυτές. Δερματολόγος και οδοντίατρος υπάρχει σε πρωτοβάθμιες δομές υγείας της περιοχής, όπως ισχύει σε όλη τη χώρα. Τα υπόλοιπα για ογκολόγους, νευροχειρουργούς κλπ. είναι παραμύθια. Αλλά δεν είναι παραμύθι η στενότητα σε νοσηλευτές/ριες, και είναι ευκαιρία να τους/τις ευχαριστήσω για τη δουλειά τους και την υπομονή που κάνουν μέχρι να βρούμε καλύτερες λύσεις γι’ αυτούς.
Ντροπή σε όσους έφεραν τον συγκεκριμένο “κύριο” στο νοσοκομείο.
Ντροπή σε όσους του έδωσαν τόσες ψευδείς πληροφορίες.
Ντροπή σε όσους του επέτρεψαν να διαστρεβλώσει όσα του είπα μπροστά τους.
Ντροπή σε όσους αναδημοσιεύουν όσα έγραψε ενώ γνωρίζουν καλά ότι είναι ψέματα.
Κρίμα αν πιστεύουν ότι με αυτόν τον τρόπο ωφελούν το νοσοκομείο μας.
Αν. Διοικητής
Σ.Κ