Υπέγραψαν τα συμβολαιά τους τα τρία ταλέντα από την ακαδημία ΠΑΟΚ ΙΣΑΑΚΙΟΥ και πάνε Κέρκυρα

1021

Στον Α.Ο.Κέρκυρας θα συνεχίσουν την καριέρα τους τα 3 ταλέντα από την ακδημία Παοκ Ισαακίου. Οι μικροί μπαλαδόροι ολοκλήρωσαν την μεταγραφή τους και μετακομίζουν πλέον στο νησί των Φαιάκων. Καλή συνέχεια !!!

Ανακοίνωση ακαδημίας Παοκ Ισαακίου:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι επήλθε συμφωνία για την μεταγραφή τριών αθλητών της Ακαδημίας μας στην ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. Οι αθλητές μας μετακομίζουν στο νησί των Φαιάκων είναι : (1) Loumpo Hristakief 2000,(2)Thanasis Vagelov 2001, (3) Σπύρος Αλεξιάδης 2001 Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους γονείς, στους προπονητές της Ακαδημίας αλλά κυρίως στα παιδιά, που με σκληρό αγώνα, υπομονή, επιμονή και θυσίες κατάφεραν σε ένα χρόνο τόσα πολλά!!!!! Συγχαρητήρια γιατί στον βωμό των σκληρών προπονήσεων, που τους οδήγησαν στην επιτυχία, δεν θυσίασαν μόνο παρέες και βόλτες με φίλους, καφετέριες και ανέμελες στιγμές αλλά χρειάστηκε να απολογηθούν για τις επιλογές τους, να δεχθούν τις κοροϊδίες των…. “φίλων” και να κλείσουν τα αυτιά τους στο τραγούδι των σειρήνων που τους καλούσαν μακρυά από τον ΠΑΟΚ ΙΣΑΑΚΙΟΥ. Μάθετε λοιπόν πως εμείς στις αντίξοες συνθήκες και στον πόλεμο που δεχόμαστε με θεμιτά και αθέμιτα μέσα, στους εκβιασμούς που ασκούνται σε γονείς και παιδιά, στις απειλές και την λασπολογία ορισμένων που θεωρούν το Διδυμότειχο και Ορεστιάδα τσιφλίκι τους και τους γονείς υποχείριά τους, απαντάμε με έργα και…. ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ !!!!!!!!
Μπορεί να βρήκαμε πολλές φορές κλειστές πόρτες, μπορεί οι τοπικοί φορείς να μην αντιμετωπίζουν ισάξια κάθε ακαδημία, όμως δεν πτοούμαστε!! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ με σημαία την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας, κάτω από τα φτερά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ και μοναδικό μας στόχο το καλό των παιδιών!!!
Lumpo , Θανάση, Σπύρο, δεν σας κρύβουμε ότι λυπόμαστε λίγο που φεύγετε από το δυναμικό της Ακαδημίας μας, θα μας λείψετε….Χαιρόμαστε όμως απεριόριστα που ανοίγετε τα φτερά σας, σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία!!!! Δείξτε παντού την αξία σας, δείξτε ήθος και αγωνιστικότητα ,κάντε τους όλους να μιλάν για τον ΠΑΟΚ ΙΣΑΑΚΙΟΥ και τον Εβρο!!! Καλή σταδιοδρομία και εις ανώτερα!!!
ΠΑΟΚ ΙΣΑΑΚΙΟΥ γιατί… Στόχος μας δεν είναι να κρατάμε τα παιδιά φυλακισμένα , αλλά να τα βοηθάμε να πετάξουν και να κυνηγήσουν το ΟΝΕΙΡΟ!!!
ΠΑΟΚ ΙΣΑΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΜΑΜΙΚΑ !!!!!!!!!
ΥΓ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΧΡΟΝΟ …………..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.