Διδυμότειχο: Οι εγγραφές και το πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΟΚ Ισαακίου για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018

1487
Η ανακοίνωση της ομάδας για τις εγγραφές όπως μας την απέστειλε ο προπονητής της ομάδας,  Αθανάσιος Καραγιάννης:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι εγγραφές στην Ακαδημία μας έχουν ήδη ξεκινήσει!!

Η πρόωρη έναρξη των εγγραφών οφείλεται σε ανειλημμένες υποχρεώσεις της Ακαδημίας τους επόμενους μήνες. Προκειμένου να γίνεται σωστη δουλειά και να συμμετέχουν όλοι μας οι παίχτες στις δραστηριότητες της Ακαδημίας, ο αριθμός των παιδιών σε κάθε τμήμα είναι συγκεκριμένος και δεν θα υπερβεί το όριο, για τον λόγο αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τα κίνητρά μας δεν είναι οικονομικά γι’ αυτό και στόχος μας δεν είναι να έχουμε γεμάτους πάγκους και λυπημένα παιδιά , αλλά παιδιά χαρούμενα , που απολαμβάνουν την αξία της συμμετοχής, της προσφοράς, της αγωνιστικότητας!!!

Για τις εγγραφές μπορείτε να προσέρχεστε στα γραφεία της Ακαδημίας μας τις εξής ώρες : Τρίτη και Σάββατο 10:00 – 12:00 το πρωί Δευτέρα, και Πέμπτη 07:00 – 09:00 το απόγευμα.

Να επισημάνουμε άλλη μια φορά ότι η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ για τα παλιά μέλη ενώ το κόστος για τα νέα μέλη είναι 10 € και ισχύει μόνο για την πρώτη χρονιά, οι επόμενες είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη, την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!!!

Υποσχόμαστε πως για μια ακόμη χρονιά θα παλέψουμε ακούραστα για το καλό του αθλητισμού και των παιδιών μας, γιατί το χαμόγελό τους είναι ο ένας και μοναδικός στόχος μας!!!!

Από κάτω δείτε και το πρόγραμμα των προπονήσεων της ομάδας