Εβρος: H «Αποστολή» και ο Μασούτης μοιράζουν βοήθεια σε οικογένειες στην Αλεξανδρούπολη, στο Διδυμότειχο και στην Ορεστιάδα

138
«Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη» με τις Μητροπόλεις Αλεξανδρουπόλεως και Διδυμοτείχου

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών υλοποιώντας το πρόγραμμα «Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη» σε συνεργασία  με τα supermarkets «Μασούτης» προσέφεραν δέματα τροφίμων σε 409 ευάλωτες οικονομικά οικογένειες στην ακριτική Θράκη.

Σε συνέχεια του προγράμματος διατίθενται κάθε μήνα 1.040 δέματα τροφίμων σε οικογένειες  στην Αλεξανδρούπολη, στο Διδυμότειχο, στην Ορεστιάδα  η  επιλογή των οποίων   γίνεται από την «Αποστολή», επί τη βάσει της μεθοδολογίας μοριοδότησης που ακολουθεί στα κριτήρια επιλογής.

Οι Μητροπολίτες Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός και  Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος ευχαρίστησαν τον Αρχιεπίσκοπο κ.  Ιερώνυμο, την «Αποστολή» τονίζοντας ότι:  «Η στήριξη σας, μας ανακουφίζει και αποτελεί  λαμπρή απόδειξη ότι οι ακρίτες αποτελούν  για την «Αποστολή» προτεραιότητα προσφοράς και αγάπης. Νιώθουμε ότι είμαστε όλοι μαζί μια οικογένεια. Εύχομαι ενωμένοι να συνεχίσουμε αυτή τη πορεία σε αυτό ακριτικό σταυροδρόμι, πολιτισμών και θρησκειών με ορόσημο την αγάπη στο πλησίον».

Ο γενικός διευθυντής της «Αποστολής» Κωνσταντίνος Δήμτσας τόνισε: « η αναγκαιότητα της υλοποίησης του προγράμματος, αλλά και της επέκτασης σε άλλες γεωγραφικές περιοχές της ακριτικής μας Ελλάδας αποτελεί εξίσου σημαντική προτεραιότητα και ανάγκη. Η αποτίμηση αυτού του έργου αντανακλάται στα μάτια και στις καρδιές των συνανθρώπων μας. Το χαμόγελο και το ευχαριστώ, η ευγνωμοσύνη και η ανακούφιση αποτελούν την κινητήριος δύναμη για τη συνέχεια και τη συνέπεια μας».

Πηγή