Ένας πατέρας ζητάει συγνώμη από το γιο του..

1455
Να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη – εκ μέρους των ΜΜΕ και της τηλεόρασης – από το αγοράκι που κατάφερε να πάρει την Τρίτη θέση στις καταδύσεις σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, και τα ΜΜΕ δεν ασχολήθηκαν, αλλά είναι εποχή που «καίγονται» με το Survivor και τον τελικό.

Να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη – εκ μέρους των ΜΜΕ και της τηλεόρασης – από το αγοράκι που κατάφερε να πάρει την Τρίτη θέση στις καταδύσεις σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, και τα ΜΜΕ δεν ασχολήθηκαν, αλλά είναι εποχή που «καίγονται» με το Survivor και τον τελικό.

Το χάλκινο μετάλλιο στις Καταδύσεις από Τραμπολίνο 3μ. της Κατηγορίας Β’ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων/Νεανίδων του Μπέργκεν πανηγυρίζει η Ελλάδα- ή μάλλον λάθος, δεν πανηγυρίζει καμία Ελλάδα, ο αθλητής πανηγυρίζει, η οικογένεια του και ο προπονητής του. Η Ελλάδα είπαμε ασχολείται με το Survivor.

θΑΝΟΣ ΤΣΙΡΙΚΟΣ, THANOS TSIRIKOS, ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ, ΠΙΣΙΝΑ, ΕΥΡΩΠΗ, nikosonline.gr

O Θάνος Τσιρίκος πάντως κατάφερε να πάρει την Τρίτη θέση, και ήταν εκπληκτικός στις προσπάθειές του καταφέρνοντας να συγκεντρώσει 402.10 βαθμούς, μένοντας πίσω μόνο από τον Ισπανό Άντριαν Αμπάντια (466.15) και τον Ρώσο Μάξιμ Μαλοφέεφ (446.85). «Αυτή είναι μια τεράστια επιτυχία για τον Έλληνα πρωταθλητή και συνολικά για τις ελληνικές καταδύσεις, οι οποίες παρά τις αντίξοες συνθήκες κρατούν τη σημαία ψηλά. Οι άνθρωποι των καταδύσεων είναι άνθρωποι με καρδιά και ψυχή και χωρίς υποδομές καταφέρνουν και συναγωνίζονται υπερδυνάμεις», δήλωσε ο Εθνικός Προπονητής Καταδύσεων Πέτρος Φυρίγος.

Η Τελική Κατάταξη του Αγωνίσματος
Άντριαν Αμπάντια – Ισπανία – 466.15
Μάξιμ Μαλοφέεφ – Ρωσία – 446.85
Αθανάσιος Τσιρίκος – Ελλάδα – 402.10

θΑΝΟΣ ΤΣΙΡΙΚΟΣ, THANOS TSIRIKOS, ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ, ΠΙΣΙΝΑ, ΕΥΡΩΠΗ, nikosonline.gr

πηγή