Το inevros, “σκανδαλωδώς” συνεχίζει να συμμετέχει στο σκάνδαλο του αιώνα!!!

1141
Μετά την τελευταία φορά που ασχοληθήκαμε με την έλλειψη νερού στο Διδυμότειχο, κάποιοι θεώρησαν φρόνιμο να ασχοληθούν μαζί μας και την δεύτερη φορά.

Την προηγούμενη φορά λοιπόν, κάναμε το αυτονόητο. Ρωτήσαμε. Σηκώσαμε το τηλέφωνο και ρωτήσαμε τι τρέχει (εκτός δυστυχώς από το νερό στιςς βρύσες μας). Πήραμε την απάντηση και τη δημοσιεύσαμε. Αυτό κα μόνο.

Επειδή λοιπόν ήταν ανεπίσημη η απάντηση, δεχθήκαμε επίθεση ως διαπλεκόμενοι.

Αυτή τη φορά, προκαλέσαμε για επίσημη απάντηση από το Δήμο Διδυμοτείχου η οποία και δόθηκε, αλλά και πάλι είμαστε διαπλεκόμενοι.

Για να μην κουράζουμε τους αναγνώστες μας (γιατί αυτοί είναι που μας ενδιαφέρουν), η προσπάθεια μας γίνεται ώστε να ενημερώσουμε τους πολίτες, του τι πραγματικά συμβαίνει.

Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε και περισσότερα πράγματα ώστε να λυθεί το πρόβλημα της υδροδότησης του Δήμου, αλλά δεν είμαστε εμείς οι υπεύθυνοι.

Η θέση που θα πάρουμε στις επιθέσεις που δεχόμαστε είναι η ίδια που εκφράζουμε πάντα ως inevros. Δεν έχουμε καμμία διάθεση να έρθουμε σε αντιπαράθεση με κανέναν, και λυπόμαστε μόνο για αυτούς που το επιδιώκουν.

Αυτό που θέλουμε μέσα από αυτό που κάνουμε, και γιαυτό μας συμπαθήσατε όλοι εσείς οι χιλιάδες κάθε μέρα, είναι η σοβαρή ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στο Νομό μας, απ’ άκρη σε άκρη. ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΑΣ. Εμείς αυτόν αγαπάμε…. Να έχετε μια όμορφη μέρα όλοι σας……