Διδυμότειχο: Επιστολή διαμαρτυρίας και αγανάκτησης στο inevros, για την έλλειψη νερού, του κ. Δ. Παναγιώτου (δημότη Διδυμοτείχου)

1190
Μολίς έφτασε στο inevros και η πρώτη επιστολή διαμαρτυρίας για την έλλειψη νερού στην πόλη του Διδυμοτείχου.

Η επιστολή ανήκει και παρουσιάζεται αυτούσια, στον κ. Παναγιώτου Δημήτριο, και τον ευχαριστούμε για την κοινοποίηση των προβληματισμών του. Χωρίς καμμία προσπάθεια να εκμεταλλευτούμε το γεγονός, αυτή είναι η καλύτερη απάντηση που θα μπορούσαμε να δώσουμε σ’ αυτούς που μας κατηγορούν ότι προσπαθήσαμε να “αβαντάρουμε” και να κρύψουμε κάτω από το χαλί τα προβλήματα με την υδροδότηση της πόλης του Διδυμοτείχου.

Αξιότιμοι κύριοι

με την επιστολή μου αυτη θελω να σας εκφράσω την αγανακτηση μου για ενα προβλημα που τεινει να παγιωθει ως μονιμο στο ακριτικο Διδυμοτειχο του νομου Εβρου.Εδω και μια εβδομαδα,δεν εχουμε νερο ,μεσα στον καυσωνα που επικρατει.Οι υπευθυνοι του Δημου και της δημοτικης επιχειρησης υδρευσης ,απλα αδιαφορουν ,για τον αν μεγαλη μεριδα δημοτων υποφερει μεσα στον καυσωνα.Δεν εχουν καν την στοιχειωδη ευαισθησια να διανειμουν ποσιμο νερο  με υδροφορα οχηματα η να διανειμουν εμφιαλωμενα νερα στους δημοτες .Τιθονται ζητήματα διασφαλισης της υγειας των δημοτων,εξαιτίας της ανυπαξιας των εκ του νομου υπευθυνων,και ο αρμοδιος εισαγγελέας αυτεπαγγελτως δεν εχει κανει τιποτα για να δοθει λυση ,με την ανυπαξια νερου στους 42 βαθμους!!!

Ο δημοτης πληρωνει υπερβολικα φουσκωμενους λογαριασμους για ενα αγαθο που δεν του παρεχεται(130 ευρω ο λογαριασμος μου,που μου ηρθε χθες και νερο δεν εχω).Αναγκαζομαστε να καταφυγουμε σε τριτοκοσμικες λυσεις ωστε να κανουμε ενα μπανιο τα παιδια μας!!!

Καλω την πολιτεια,τη δικαιοσυνη,την περιφερεια να κανει κατι για αυτο!!!Ο δημος ειναι ανυπαρκτος και κανεις υπευθυνος δεν νοιωθει την αναγκη να απολογηθει και να παραιτηθει αναλαμβανοντας αντρικια τις ευθυνες του!!!Η κατανοηση που διαθετουμε σαν δημοτες εχει στερεψει,μιας και τιθεται θεμα επιβιωσης μας ,εδω στον ακριτικο δημο Διδυμοτειχου.

Σας ευχαριστω πολυ

Παναγιωτου Δημητριος

δημοτης Διδυμοτειχου