Διδυμότειχο: Αν έχει στοιχεία να τα καταθέσει η κ. Μανάκα και όχι να μιλάει με αοριστίες.

1179
Όλα ξεκίνησαν με μια ανάρτηση της κ Μαρίας Μανάκα (δημοσιογράφος ) στο Facebook, η οποία έδειξε την δυσαρέσκειά της ,για τις συνεχόμενες διακοπές νερού στην περιοχή της Αγ. Παρασκευής στο Διδυμότειχο.

Τα αίματα όμως δεν άργησαν να ανάψουν στα σχόλια από κάτω και με νέο σχόλιο η κ Μανάκα αναφέρει ότι οι διακοπές νερού γίνονται σκόπιμα κάθε Παρασκευή στη συγκεκριμένη περιοχή με χρονοδιακόπτη !!!!

Το inevros θέλοντας να ερευνήσει το θέμα για μια τόσο σοβαρή καταγγελία επικοινώνησε με τους υπευθύνους και ρώτησε αν πραγματικά ισχύει κάτι τέτοιο. 

Η απάντηση που πήραμε από το Δήμο είναι:

“Πως αυτά που ισχυρίζεται η κ.Μανάκα δεν ισχύουν και απλά προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις μιλώντας με αοριστίες, για ένα τόσο σοβαρό θέμα και με ένα πρόβλημα που έχει τις ρίζες μερικά χρόνια πριν. Το δίκτυο ήταν προβληματικό από τη μέρα που σχεδιάστηκε και απ’ την αρχή δεν μπορούσε να καλύψει τις μεγάλες ανάγκες του δήμου για νερό. Οι κακοτεχνίες αλλά και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν έριξαν την ταφόπλακα σε ένα έργο φιάσκο !!! Που σύντομα θα ερευνηθεί και οι υπεύθυνοι της κατασκευής θα λογοδοτήσουν στους δημότες της πόλης. Τα συνεργεία αλλά και οι εξωτερικοί συνεργάτες της ΔΕΥΑΔ κάνουν ότι μπορούν για κρατήσουν ζωντανό το δίκτυο. Αν η κ. Μανάκα έχει στοιχεία να τα καταθέσει επίσημα στο Δήμο η στη ΔΕΥΑΔ και όχι απλά να δημιουργεί εντυπώσεις γράφοντας  διάφορα σε “τοίχους” των μέσων κοινωνικής διακτύωσης.”