Σουφλί: Ανακοίνωση στο facebook για τον πεντάμηνο οδικό αποκλεισμό του Πετρολόφου από τον πολιτισμό

1282
Η απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί εδώ και πέντε μήνες στο οδικό δίκτυο του Πετρολόφου, δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Έτσι λοιπόν η παράταξη Συνεργασία Ανάπτυξη Συνοχή, χρησιμοποίησε και το facebook για να δημοσιοποιήσει το τεράστιο πρόβλημα στο οδικό δίκτυο στον Πετρόλοφο. Διαβάστε το ιστορικό.

Καθημερινά εγκυμονούν σοβαροί κίνδυνοι για τη ζωή και σωματική ακεραιότητα των χρηστών του οδικού δικτύου του Πετρολόφου, και οι κάτοικοι του  δεν μπορούν να περιμένουν περισσότερο καθώς η υπομονή τους έχει εξαντληθεί .

Εκτός των τροχαίων υλικών ζημιών που υπάρχουν στο εικονιζομενο σημείο, από την 09–05-2017 έχει διακοπεί και η μεταφορά εμπορευμάτων και ζωοτροφών προς τον οικισμό , αφού το μεγαλύτερο μέρος του οδοστρώματος έχει υποχωρήσει και το εναπομείναν τμήμα της οδού δεν επαρκεί για την ασφαλή διέλευση μεγάλων οχημάτων.

Η Δημοτική αρχή έχει ενημερωθεί πριν πενταμήνου περίπου, από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Μ. Δερείου.

Η δημοτική μας παράταξη λογω της επικινδυνότητας, του αποκλεισμού του οικισμού και της συνεχιζόμενης χειροτέρευσης της κατάστασης του οδικού δικτύου ζήτησε πριν ένα μήνα, δια μέσω του επικεφαλής της τόσο, από τον δήμαρχο, όσο και στο δημοτικό συμβούλιο την άμεση αποκατάσταση των βλαβών του οδοστρώματος, οι οποίες όμως μέχρι σήμερα δεν έχουν αποκατασταθεί, πάρα τις διαβεβαιώσεις.


Οι υπεύθυνοι, θα πρέπει να αντιληφθουν ότι οι κάτοικοι του Πετρολόφου δεν ζητούν κάτι παραπάνω από τα αυτονόητα,θέλουν να αισθάνονται ασφαλείς όταν οδηγούν στους δρόμους,θέλουν ο Δήμος να τους δείξει ότι τους σέβεται και πως υλοποιεί τα ελάχιστα από τα οφειλόμενα!!!