Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Αστυνομικών Ανδρών: Ήττα με 3-0 από την Γαλλία και αντίο τετράδα

903

Σήμερα το πρωί στις 09:30 έγινε ο αγώνας ανάμεσα στην Εθνική Ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας και την αντίστοιχη Εθνική Ομάδα της Γαλλίας και γνωρίσαμε την ήττα με 3-0 σετ.

Στον τρίτο αγώνα που έγινε σήμερα η Εθνική Ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας γνώρισε την ήττα με 3-0 από την αντίστοιχη της Γαλλίας. Η ομάδα μας μπήκε αγχωμένα στο πρώτο σετ το οποίο και έχασε 25-17.

Στο δεύτερο σετ παρότι βελτιωθήκαμε βρεθήκαμε μπροστά με 23-21και 24-23έχοντας δύο ευκαιρίες να πάρουμε το σετ αλλά και τελικά δεν τα καταφέραμε και αφού ισοφαριστήκαμε το χάσαμε με 27-25.

Στο τρίτο σετ με το άγχος να συνεχίζεται, την πίεση για ανατροπή του αποτελέσματος και με λίγο περισσότερα νεύρα λόγω απώλειας του 2ου σετ, το παλέψαμε αλλά οι Γάλλοι το κέρδισαν και αυτό με 25-20 διαμορφώνοντας έτσι το 3-0 υπέρ τους και να παίρνουν την πρόκριση για την τετράδα.

Τώρα η Ελληνική Ομάδα που τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου μας, την Δευτέρα θα παίξει για τις θέσεις 5-8 σε χιαστί αγώνα με αντίπαλο την ομάδα της Σλοβακίας που τερμάτισε 4η στον άλλο όμιλο.

Υπενθυμίζεται ότι στην Εθνική Ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, που είχε πάρει την πρόκριση από τον όμιλο της Σίδνου τον περασμένο Φεβρουάριο αγωνίζονται και 5 Εβρίτες οι οποίοι είναι: Δημήτρης Γραμματικακής, Χαράλαμπος Μουσίκας, Κώστας Τεμελούδης, Χρήστος Τσιαμήτας και Δημήτρης Χατζόπουλος.

 

Ανταπόκριση  από  το  Σουφλί :  Νίκος  Γκούντλης