Αλεξανδρούπολη: Ημερομηνίες για εγγραφή στους παιδικούς σταθμούς και τα δικαιολογητικά για την αίτηση.

1156

Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί ενημερώνουν τους γονείς του Δήμου Αλεξανδρούπολης ότι, όπως ανακοίνωσε η Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης – Ε.Ε.Τ.Α.Α. από σήμερα Τετάρτη 24/05/2017 και ώρα 12.00 π.μ. ανοίγει το πρόγραμμα ΕΣΠΑ για το έτος 2017-2018 για την δωρεάν ένταξη βρεφών και νηπίων σε βρεφονηπιακούς σταθμούς και θα μείνει ανοιχτό μέχρι και τις 09/06/2017.

Οι γονείς που ενδιαφέρονται να εγγράψουν βρέφη ή νήπια μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ στους Δημοτικούς Βρεφικούς και Παιδικούς Σταθμούς μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση των Παιδικών Σταθμών που στεγάζεται στο Ζ΄ Παιδικό Σταθμό (Θουκυδίδου 25) τηλ. 2551038711. Μια ομάδα παιδαγωγών θα βρίσκεται στη Δ/νση Παιδικών Σταθμών καθημερινά από τις 8 μέχρι τις 2 προκειμένου να εξυπηρετήσει και να βοηθήσει τους γονείς ώστε να καταφέρουν να πάρουν  μια θέση δωρεάν στους Παιδικούς και Βρεφικούς Σταθμούς.

Φέτος για πρώτη φορά θα λειτουργήσουν στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και τμήματα βρεφών που είναι ενταγμένα στο ΕΣΠΑ.

Επίσης ενημερώνουμε τους γονείς που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ στον Δ΄ Παιδικό Σταθμό του Απαλού φέτος είναι ενταγμένος σαν δομή στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Οι γονείς που θα έρχονται στη Δ/νση Παιδικών Σταθμών για να υποβάλλουν την αίτηση τους θα πρέπει να έχουν μαζί οπωσδήποτε:

  1. αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.
  2. πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  3. πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού(εκκαθαριστικό σημείωμα) φορολογικού έτους 2016 (εισοδήματα 2016).
  4. Το ΑΜΚΑ της μητέρας και του παιδιού.
  5. δικαιολογητικά εργασίας ή ανεργίας ανά περίπτωση.