Τένις: 3ο τουρνουά βετεράνων στην Αλεξανδρούπολη,όλα τα αποτελέσματα.

1011

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλεξανδρούπολης να σας ενημερώσουμε την επιτυχή διεξαγωγή του 3 ο Τουρνουά Βετεράνων της Α’ Ένωσης το Σαββατοκύριακο 6-7 Μαΐου 2017 στις εγκαταστάσεις του Ομίλου μας.

Παρά τις δυσκολίες που παρουσιαστήκαν λόγω του καιρού το Σαββάτο και απέτρεψαν κάποιους αθλητές κυρίως από άλλες πόλεις να πάρουν μέρος τελικά συμμετείχαν 27 αθλητές από 7 Ομίλους από την Ορεστιάδα ως τις Σέρρες.

Μετά από μια σειρά συναρπαστικών αναμετρήσεων νικητής του τουρνουά αναδείχτηκε ο Γιαννουλόπουλος Μάκης από την Θάσο, που επικράτησε μετά από ένα πολύ ωραίο αγώνα του Μιχαηλίδη Θανάση από την Αλεξανδρούπολη.

Στα ημιτελικά έφτασαν οι αθλητές Σερμπέζης Παναγιώτης και Αμπατζόγλου Μπάμπης από Αλεξανδρούπολη. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος και μας πρόσφεραν πολύ ωραίες στιγμές.

Τον επιδιαιτητή των αγώνων Παναγιώτη Δεδελετάκη για την άψογη διενέργεια του τουρνουά και φυσικά τους πολλούς φίλους του αθλήματος που γέμισαν τις κερκίδες κατά την διάρκεια των αγώνων Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες στο facebook (@alexpolistennis) και στην σελίδα του Ομίλου www.alexpolistennis.gr