Συναυλία Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού, του Τοπικού Τμήματος Διδυμοτείχου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

1037
Συναυλία Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού, του Τοπικού Τμήματος  Διδυμοτείχου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

     Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην 1η  ετήσια Συναυλία Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού, του Τοπικού Τμήματος  Διδυμοτείχου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που θα γίνει  στο  Δημοτικό Θέατρο Διδυμοτείχου , την Κυριακή 7η Μαϊου 2017 και ώρα 1930.

    Με τη συμμετοχή σας ενισχύετε την ολοκλήρωση της κατάρτισης της 1ης Εθελοντικής Ομάδας Σαμαρειτών- Διασωστών στο Διδυμότειχο και στην ευρύτερη περιοχή, η οποία με την πιστοποιημένη και άρτια εκπαίδευση της, είναι αναγκαία για την τοπική κοινωνία και τον τόπο μας με τις ιδιαιτερότητες της και την ιδιομορφία της.

   Επιπρόσθετα μας δίνετε τη δυνατότητα να καλύψουμε βασικά λειτουργικά έξοδα  του Τμήματός μας  και ν’ ανταποκριθούμε στις οικονομικές απαιτήσεις της Σχολής Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών, που λειτουργεί στο Διδυμότειχο, από 11-12-2016 και είναι ετήσιας διάρκειας.

 

Επισημαίνουμε ότι όλοι οι παρακάτω Μουσικοί της Συναυλίας συμμετέχουν αφιλοκερδώς:

-Χρήστος Γκρέμος, Λίτσα Γκιντίδου, Κώστας Κουζούκος,Βάγια Ζυγογιάννη.

-Δημήτρης Γιαννέλης, Ντίνος Αραμπατζής, Νίκος Τζέλας, Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος, Δημήτρης Γράψιας

-Αποστόλης Μποσατζίδης,Βαγγέλης Γκρόζος, Γιώργος Τοπούζης και Κωνσταντίνος Πολυμερούδης.

Σύνταξη προγράμματος-καλλιτεχνική επιμέλεια Συναυλίας: Xρήστος Γκρέμος.

 

Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ. Προσκλήσεις στα γραφεία του ΕΕΣ Διδυμοτείχου-25ης Μαϊου 9.Πληροφορίες: 2553110225, Καραφεϊζης Βασίλειος 6973055628 και στο Τερζούδη Χριστόδουλου: 6936666197, Φυδανάκης Παναγιώτης 6974905959