Σφαγή στον Έβρο – Τα ονόματα που δίνουν «μάχη» για μία θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ

1316
Αν και ο πρωθυπουργός διαβεβαιώνει πως οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας το 2019, ήδη προετοιμάζονται οι κομματικοί μηχανισμοί της ΝΔ, για το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, μιας και δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στη διαπραγματευτική ομάδα της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του paraskhnio.gr , μία από τις περιφέρειες που αναμένεται να γίνει μάχη για μια θέση στο ψηφοδέλτια της ΝΔ, είναι ο Έβρος.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τα ονόματα που ακούγονται έντονα είναι: Σταύρος Κελέτσης (πρώην βουλευτής), Χριστόδουλος Τοψίδης (πρόεδρος Επιμελητηρίου Έβρου), αν τελικά είναι ο Τοψίδης  υποψήφιος Βουλευτής στον Έβρο ανοίγει ο δρόμος για την προεδρία του Επιμελητηρίου για άλλους μνηστήρες, αφού θεωρείται δύσκολο να είναι υποψήφιος και για το Επιμελητήριο. Επίσης Άκης Γεροντόπουλος (πρώην βουλευτής), Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος (πρώην βουλευτής), Κώστας Χατζημιχαήλ, Σωτήρης Μποταΐτης, είναι κάποια από τα ονόματα που «παίζουν» για το ψηφοδέλτιο της Πειραιώς.

Ερωτηματικό παραμένει, για το αν θα είναι υποψήφιος και ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων Νίκος Βαφειάδης..!! Η Χρύσα Μπαχαρίδου και η Βασιλική Τζότζολα από Β´Αθηνών, όλα δείχνουν πως θα ανηφορίσουν… προς Έβρο μεριά.

Πάντως όλα δείχνουν πως στον Έβρο θα γίνει πραγματική σφαγή των αμνών !!!!

paraskhnio.gr