Η “χαρτοπαίχτρα” θα παίξει δύο παρτίδες για κοινωνικό σκοπό

1136
Διήμερο παραστάσεων θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, 8 και 9 Απριλίου 2017, από το Θεατρική Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης του Συλλόγου Καρκινοπαθών & Φίλων Νομού Έβρου «ΣυνεχίΖΩ» στην Αλεξανδρούπολη, αλλά και ανέλαβε πρωτοβουλία στήριξης των σκοπών του Κέντρου Υγείας στη Νέα Ορεστιάδα.

Afisa-Xartopaixtra-KYO

Έτσι, η παράσταση του έργου «Χαρτοπαίχτρα«, της θρυλικής κωμωδίας του Δημήτρη Ψαθά, θα παρουσιαστεί:

– στη Νέα Ορεστιάδα το Σάββατο 8/4 για δύο παραστάσεις, απογευματινή στις 18:30 και βραδινή στις 21:00, στο θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ. Γενική είσοδος 10€ και εισιτήρια προπωλούνται στο Κέντρο Υγείας Νέας Ορεστιάδας. Το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Νέας Ορεστιάδας.

– στην Αλεξανδρούπολη την Κυριακή 9/4, μία παράσταση στις 19:30 στο δημοτικό θέατρο Αλεξανδρούπολης, για τις ανάγκες τους Συλλόγου Καρκινοπαθών & Φίλων Νομού Έβρου «ΣυνεχίΖΩ». Γενική είσοδος: 5€ (για παιδιά μέχρι 10 ετών η είσοδος είναι δωρεάν). Στο φουαγιέ του δημοτικού θεάτρου θα λειτουργεί την ίδια μέρα από τις 17:30 πασχαλινό bazaar χειροποίητων λαμπάδων, κατασκευές των μελών του Συλλόγου “ΣυνεχίΖΩ”. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των ασθενών που χρειάζεται να κάνουν ακτινοθεραπεία, εκτός Αλεξανδρούπολης, μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και λειτουργία του νέου Γραμμικού Επιταχυντή στο ΠΓΝΕ.

————————————-

«Χαρτοπαίχτρα» του Δ. Ψαθά

Σκηνοθεσία-Διασκευή: Άκης Τσονίδης, Σκηνικά: Νίκος Πατούνας, Κοστούμια: Νίκος Πατούνας και η Ομάδα. Διανομή, με σειρά εμφάνισης: κυρά-Μαριγώ: Αργυρώ Καρλιώτη, Λάκης: Αλέξανδρος Λιούμπας, Νίνα: Σοφία Διάκα, Ανδρέας: Άκης Τσονίδης, Αλέκα: Δέσποινα Μιχαηλίδη, κα Στρατηγού: Βάσια Ζάχρα, Λελέ: Ράνια Δελήμπαλτα, κα Μπάρντακα: Λίτσα Διάκα, Περμαθούλα: Μαρία Πετρίδου, Γιαννάκης: Νίκος Πατούνας.