Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Α.Ο.Ν.Βύσσας

991

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του τμήματος βόλλευ του Α.Ο.Ν.Βύσαας Παζαρίδης Δημήτρης πριν απο λίγο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παραίτηση του Προέδρου.

«Μετά από 13 χρόνια στο τιμόνι της αγαπημένης μας ομάδας, με πολλές χαρές και πολλές όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές που ζήσαμε, τις οποίες θα θυμάμαι για πάντα, ήρθε η ώρα για την ανανέωση. Ο λόγος της παραίτησής μου οφείλεται καθαρά στην κόπωση και τίποτα παραπάνω. Αν μετρούσαν αυτά τα χρόνια ως συντάξιμα ίσως να καθόμουν και άλλο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν πάρα πολλοί αλλά θα αναφερθώ προσωπικά σε ένα άτομο το οποίο ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος μου σε όλη αυτή την πορεία. Ήταν η ψυχή της ομάδας σε όλα τα επίπεδα είτε ήταν μέλλος του ΔΣ είτε όχι. Όλοι σας καταλάβατε ότι αναφέρομαι στην ΛΕΜΠΙΔΟΥ ΖΩΗ. Υπήρξαν πολλοί που με στήριξαν και με βοήθησαν αλλά 13 συναπτά έτη δίχως την Ζωή δεν θα τα κατάφερνα εγώ προσωπικά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και εκ μέρους της διοίκησης αλλά και προσωπικά όλο τον κόσμο που στήριξε αυτή όλη αυτή την προσπάθεια και συμμετείχε ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας. Κυρίως όμως σας ευχαριστώ όλους σας που αγκαλιάσατε αυτήν την ομάδα που φυσικά η ομάδα αυτή δεν ήταν κανενός προσωπικά αλλά δική σας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

Εύχομαι στην νέα διοίκηση να έχει την στήριξη όλου του κόσμου, να βρει την δική της Ζωή, και υπόσχομαι ότι πάντα θα είμαι κοντά στην ομάδα όταν και εάν με χρειαστεί.»