Τοποθέτηση νέων οικίσκων στις Δημοτικές Κατασκηνώσεις Μάκρης

1630
Πέντε νέοι οικίσκοι, έχουν πλέον ολοκληρωθεί, και είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν τα παιδιά, τα οποία θα βρεθούν φέτος, στις παιδικές Δημοτικές Κατασκηνώσεις στη Μάκρη της Αλεξανδρούπολης.

Οι οικίσκοι πλέον φτάνουν τους 13 στο σύνολο, κάτι που συνεπάγεται ότι πλέον έχει υλοποιηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, ο στόχος και ο σχεδιασμός της Δημοτικής Αρχής, για την βελτίωση των συνθηκών διαμονής των παιδιών στην κατασκήνωση.

Όπως εξήγησε και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Κατασκήνωσης, Τάσος Μισαηλίδης, αναμένεται η κατασκευή άλλων 2 οικίσκων, προκειμένου να μπορέσει φέτος να φιλοξενήσει περί τα 1000 παιδιά.
Οι οικίσκοι που θα τοποθετηθούν θα παρέχουν καλύτερες συνθήκες και μεγαλύτερη ασφάλεια στα παιδιά που θα επισκέπτονται στο εξής τις κατασκηνώσεις.
Μάλιστα, μετά το πέρας της κατασκηνωτικής περιόδου, οι οικίσκοι θα χρησιμοποιηθούν και για άλλους σκοπούς, όπως για παράδειγμα, την φιλοξενία 200 ατόμων από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο νέων για ένα σεμινάριο το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι όλες εργασίες, πραγματοποιήθηκαν, χωρίς ο Δήμος να επιβαρυνθεί, ούτε ένα ευρώ, επεσήμανε ο Τάσος Μισαηλίδης.

Όσον αφορά τώρα στο πρόγραμμα των κατασκηνώσεων, αυτό θα ξεκινήσει το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, και θα περιλαμβάνει 4 περιόδους.

Πηγή