Διδυμότειχο: Δείτε πότε θα ξαναλειτουργήσει η ορθοπεδική κλινική

1178
Τη δίμηνη απόσπαση δύο ειδικών ορθοπεδικών του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου αποφάσισε ο διοικητής των νοσοκομείων Έβρου, Δημήτρης Αδαμίδης, προκειμένου να επανέλθει η ομαλότητα στη λειτουργία της Ορθοπεδικής Κλινικής της νοσηλευτικής μονάδας του βορείου Έβρου.

Μόνιμη λύση αναμένεται να δώσει η πρόσληψη ενός επιμελητή Β’ Ορθοπεδικής για το νοσοκομείο του  Διδυμοτείχου, η επιλογή του οποίου έγινε τον Φεβρουάριο και η πρόσληψή του επιταχύνεται, ώστε να τοποθετηθεί μέσα στον Απρίλιο.

Επιπλέον, έχει προκηρυχτεί μία (1) θέση επικουρικού ορθοπεδικού , για την οποία υπάρχει ήδη ένας υποψήφιος. «Συνεπώς υπερκαλύπτεται το κενό που δημιουργήθηκε με την ξαφνική ασθένεια 1 ορθοπεδικού και δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόσχημα για την μη πλήρη λειτουργία της Ορθοπεδικής Κλινικής του νοσοκομείου Διδυμοτείχου», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση.

Όσον αφορά στην κάλυψη του κενού που δημιούργησε η άδεια τοκετού μίας αναισθησιολόγου, αποφασίστηκε να διευθετηθεί με τις εφημερίες που θα κάνει στο νοσοκομείο αγροτικός γιατρός της συγκεκριμένης ειδικότητας. «Συνεπώς τα χειρουργεία του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου θα λειτουργούν πλήρως», διαβεβαιώνει η διοίκηση των νοσοκομείων Έβρου.

Πηγή