Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Αστυν. Διευθ: Για την 3η αγωνιστική νίκησε με 3-0 μέσα στην Κομοτηνή

1005

Σαφώς καλύτερη η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης διπλασίασε τις νίκες της για την 3η αγωνιστική μέσα στην Κομοτηνή

Μετά από εξαιρετική εμφάνιση οι Εβρίτες απέδειξαν για δεύτερη αγωνιστική πως είναι αδιαφιλονίκητο φαβορί για να κατακτήσουν την πρώτη θέση του ομίλου. Σε σχέση με αυτούς της Ροδόπης είχαν περισσότερες αντοχές και ήταν πιο δημιουργικοί. Ευτύχησαν να προηγηθούν στο 44΄ με κεφαλιά του Γκουντινούδη ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Το σκορ διαμορφώθηκε σε 2-0 με πέναλτι που εκτέλεσε και ευστόχησε ο Πασχάλης. Το τελικό 3-0 ήρθε στο 90΄ με γκολ του Παππού. Από την πλευρά τους όμως οι Ροδοπίτες προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο γκολ από κάποιες αντεπιθέσεις που επιχείρησαν, αλλά δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα.

 

Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Αστυν. Διευθ: Για την 3η αγωνιστική νίκησε με 3-0 μέσα στην Κομοτηνή

Αστυνομία Κομοτηνής (Τσιμπουργκένης): Αλμανίδης, Γούσιος, Τσιλακίδης Σφ., Παναγιώτης, Λάτας, Παπαγεωργίου, Μακίδης, Δούκας, Δάλκος, Κουκοβίνης, Τσιπλακίδης Σ., Τσιλιγκαρίδης, Γκανούδης, Βουτσάς, Γούλας, Τσορμπατζόγλου, Στογιαντσάκης, Τσιλιγκαρίδης Ν.

Αστυνομία Αλεξ/πολης (Βασίλης Τσιομλεκίδης): Θεοχαρίδης, Πετκίδης (c), Καραγεωργίου, Μαραβίτης, Μπαρμπαγιάννης, Δανιήλ, Γύλος, Γκουντενούδης, Παγωνίδης, Λαμπίδης, Πασχάλης, Δορουγιδένης, Παππούς, Χατζησταγκάκης, Παπαχρήστου, Κυριακίδης, Φρατζανάς, Σίσκος.

Διαιτητής: Δημητριάδης

 

Ανταπόκριση  από  το  Σουφλί :  Νίκος  Γκούντλης