Έστησε σούπερ μάρκετ ναρκωτικών σε χωριό του Έβρου

980

Ο 46χρονος αλλοδαπός παραδέχθηκε ότι είχε αγοράσει τα ναρκωτικά από έναν 39χρονο Έλληνα σε χωριό του Έβρου και οι αστυνομικοί οργάνωσαν αμέσως επιχείρηση για τη σύλληψη του προμηθευτή

Η σύλληψη ενός 46χρονου Βούλγαρου με δύο συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και αμφεταμίνης στην εθνική οδό Αρδανίου – Ορμενίου, αποκάλυψε στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας την ύπαρξη ενός… σούπερ μάρκετ ναρκωτικών που λειτουργούσε στον Έβρο!

Ο 46χρονος αλλοδαπός παραδέχθηκε ότι είχε αγοράσει τα ναρκωτικά από έναν 39χρονο Έλληνα σε χωριό του Έβρου και οι αστυνομικοί οργάνωσαν αμέσως επιχείρηση για τη σύλληψη του προμηθευτή. Ο εκπαιδευμένος στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλος που είχαν μαζί τους, δεν δυσκολεύτηκε να ξετρυπώσει το παράνομο εμπόρευμα με ναρκωτικές ουσίες διαφόρων ειδών που διέθετε προς πώληση ο 39χρονος.

Στο σπίτι κατασχέθηκαν συνολικά επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 159,1 γραμμαρίων, άλλη μια συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη βάρους 2,8 γραμμαρίων, τρεις συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Τόσο ο διακινητής όσο και ο αγοραστής οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας που τους απήγγειλε κατηγορίες για διακίνηση και αγορά ναρκωτικών αντίστοιχα.

πηγή