Ένας δηλωμένος παθιασμένος μουσικός από το Διδυμότειχο στο inevros

1235
Ξεκινάμε αυτή την παρουσίαση λέγοντας πως το inevros έχει στόχο να προωθήσει τα νέα του Έβρου σε όλα τα μήκη και πλάτη και όπου υπάρχει άνθρωπος που νοιάζεται για την περιοχή μας.

Μέσα σ αυτή τη δραστηριότητα εντάσσεται και η προσπάθεια να αναδείξουμε όλα τα πρόσωπα που έχουν ως αφετηρία το νομό μας, ιδιαίτερα αυτούς που έχουν πάθη. Τα πάθη κατά την άποψη μας καταδεικνύουν άτομα με όρεξη για δημιουργία και ζωή.

Εδώ θα τονίσουμε πως όσοι από εσάς νομίζετε πως είστε έτοιμοι για λίγη….. δημοσιότητα και δεν βρίσκετε χώρο και τρόπο να το κάνετε, το inevros είναι εδώ να το κάνει με μεγάλη ευχαρίστηση.

Χωρίς πολλά λόγια θα σας παρουσιάσουμε ένα από αυτά τα άτομα που έχει ως πάθος τη μουσική (όπως και μεις) και κατάγεται από το Διδυμότειχο.

Ο Πάνος Λάζης λοιπόν από το αγαπημένο μας Διδυμότειχο.

Μιλάμε για έναν άνθρωπο – ορχήστρα ο οποίος, κρατηθείτε: Παίζει κιθάρα, μπάσο, γράφει τους στίχους και τη μουσική στα τραγούδια του, τα ενορχηστρώνει και τέλος μπαίνει στο στούντιο και τα τραγουδάει…..

Αφήνουμε το κυριότερο για το τέλος. Η μουσική δεν είναι καν η επαγγελματική δραστηριότητά του. Το κάνει από καθαρό πάθος και λατρεία για τη μουσική. Σπούδασε οικονομικά και παράλληλα εδώ και 15 χρόνια πραγματικά υπηρετεί τη μουσική με όλη τη σημασία.

Τραγούδια του Πάνου θα βρούμε σίγουρα στο youtube και εμείς σας παροτρύνουμε να κάνετε τον κόπο να τον ακούσετε γιατί πραγματικά αξίζει η προσπάθεια που κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Μας έστειλε το τελευταίο του κομμάτι και τον ευχαριστούμε. Από κάτω μπορείτε να δείτε και ένα κομμάτι που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση για έναν επιπλέον λόγο. Είναι γυρισμένο στο κάστρο του Διδυμοτείχου….

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=5JfVsj6TrGk

 

https://www.youtube.com/watch?v=9MkdNhu96Ic