ΕΣΠΕΘΡ: Παραμένει πρώτος παρά την ήττα του ο Α.Σ.Α Σουφλίου

1213

Προχθές 19/2 στην Ξάνθη ο Α.Σ.Α. Έβρος Σουφλίου πανηγύρισε ακόμη μια τεράστια επιτυχία. Μπορεί να έχασε με 3-2 σετ αλλά πήρε έναν υπερπολύτιμο βαθμό και έτσι παραμένει  στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο Ερμογένης είχε 15 βαθμούς σε 6 αγώνες και αντίστοιχα ο αήττητος ως τότε Έβρος Σουφλίου είχε 20 βαθμούς σε 7 αγώνες, (έναν αγώνα περισσότερο και διαφορά 5 πόντων).

Υπενθυμίζουμε ότι στον αγώνα του 1ου γύρου και για την 3η αγωνιστική στο Σουφλί στις 21 Ιανουαρίου ο Έβρος Σουφλίου είχε επικρατήσει του Ερμογένη με 3-1 σετ.

Ο αγώνας είχε πολλές εναλλαγές στο σκορ, ανατροπές και κρατούσε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου που βρίσκονταν στο γήπεδο. Άλλωστε αναλόγως του αποτελέσματος που θα σημειωνόταν θα εμφάνιζε κατά μεγάλο ποσοστό το φετινό πρωταθλητή.

Σημειώνουμε επίσης ότι στις κερκίδες του σχεδόν γεμάτου γηπέδου, υπήρχε για άλλη μια φορά μερίδα κόσμου από το Σουφλί που ταξίδεψε στην Ξάνθη για να βοηθήσει και να συμπαρασταθεί την ομάδα του. Θέλοντας έτσι να αποδείξουν περίτρανα σε όλους το πόσο οι Σουφλιώτες αγαπάνε το βόλεϊ και τις ομάδες τους ανεξάρτητα αν αυτές παίζουν εντός ή εκτός έδρας.

*** Μετά από αίτημα του Έβρου Σουφλίου, πριν την έναρξη του αγώνα βόλεϊ με τον Ερμογένη Ξάνθης για το ανδρικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΘΡ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παράγοντα του ποδοσφαιρικού Έβρου Σουφλίου Σταμάτη Μούτλια που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή. Η σιγή τηρήθηκε ευλαβικά από όλους στο κλειστό γυμναστήριο της Ασπίδας Ξάνθης.

Τα σετ: 3-2 (26-24, 22-25, 25-21, 15-25, 15-12) 120΄.

Διαιτητές:  1ος Δήμου,  2ος  Παπαβασιλείου

ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ ΞΑΝΘΗΣ  (Παρασκευόπουλος): Ματθαίος, Τσότρας (c), Μακρυνίτσας, , Αβερκιάδης, Μασούρας Αναστασόπουλος, Καζάκης, Κοτόρνος, Μπατζιακίδης, Ευστρατίου, Ψαρόπουλος, Μεμέτ Ογλού(λ).

Α.Σ.Α. ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Μουχλιας Νίκος): Κοτσάνης  (c), Αλεξούδης Ιασ., Αλεξούδης Κων., Γκουδούλας, Κάβουρας, Κάλφας (λ), Κεσούδης, Κουτσούλας, Ντούμας, Παπαδημητρίου Χαρ., Πατσιάς (λ), Σαρδανίδης.

Ανταπόκριση  από  το  Σουφλί:  Νίκος  Γκούντλης