Αυτή η Τσικνοπέμπτη στο “Χάραμα” προβλέπεται ότι θα μας μείνει αξέχαστη

1543
Που βρίσκεται το “Χάραμα” στο Διδυμότειχο το ξέρουμε όλοι. Τι θα γίνει όμως εκεί την Τσικνοπέμπτη σίγουρα δεν το ξέρουμε.


Αυτό που σίγουρα όμως μπορούμε να φανταστούμε είναι ότι το κέφι και η διασκέδαση όσων τυχερών θα βρεθούν εκεί, θα “χτυπήσει” κόκκινοΓι’αυτό σας προτείνουμε πως όσο είναι ακόμα νωρίς, να επικοινωνήσετε με το Στράτο ώστε να εξασφαλίσετε ένα από τα τραπέζια που υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα.

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως τα παιδιά εκεί κάτω στο “Χάραμα” ετοιμάζουν κάτι πολύ όμορφο για να μας απογειώσουν την Τσικνοπέμπτη.

Μυστικά δεν υπάρχουν…. Υπάρχει όμως η διάχυτη διάθεση από το Στράτο και το προσωπικό του να μας προσφέρουν με όλη τους την όρεξη, αυτό για το οποίο είναι φτιαγμένο το “Χάραμα”.

Από που να ξεκινήσει κανείς.

Αρχίζοντας από το μενού, αυτό που έχουμε να πούμε είναι, ότι είναι εξαιρετικό. Χωρίς υπερβολές στην κουζίνα, τα προσεγμένα πιάτα του είναι απολαυστικά και χορταστικά. Συνοδεύουν τα ποτά που θα έρθουν στο τραπέζι μας με απόλυτη επιτυχία.

Εδώ να σημειώσουμε πως ο Στράτος διατηρεί και catering που μπορεί να καλύψει όλες τις περιστάσεις. Είτε πρόκειται για εκδηλώσεις είτε για γάμους και βαφτίσεις, είτε όποια άλλη περίσταση θέλουμε να καλύψουμε.

Συνεχίζοντας με τα ποτά, διαπιστώσαμε μετά από πολύωρη δοκιμή ότι υπάρχει μία “καθαρή” και πλήρης κάβα.

Κάτι που κάνει ξεχωριστό το “Χάραμα¨ είναι ο εξωτερικός χώρος που βρίσκεται στους πρόποδες της Τσίγλας και πραγματικά βρίσκεται μέσα στα δέντρα, αλλά και ο εσωτερικός. Μέσα λοιπόν και σε απόλυτη αρμονία με τον εξωτερικό χώρο κυριαρχεί η πέτρα και το ξύλο.

Αφήσαμε τελευταίο ίσως το σημαντικότερο. Αυτό που θα μας πάει ως το χάραμα με διασκέδαση χωρίς σταματημό. Μιλάμε για το μουσικό σχήμα του φυσικά. Τα παιδιά εκεί κάνουν τέλεια δουλειά και μπορούν να παίξουν πραγματικά τα πάντα.

Τι άλλο θέλετε για να περάσετε την τέλεια Τσικνοπέμπτη; Τηλέφωνο για κράτηση και φύγαμε. Εμείς θα είμαστε και πάλι εκεί, αυτή τη φορά ίσως και με μια έκπληξη…… Ποιός ξέρει;

Ανοιχτά και την Κυριακή των Απόκρεων…. 19/2 

 

Μουσική Ταβέρνα «Το Χάραμα» 1 χλμ. Διδ/χου – Ψαθάδων τηλ. 25530 22274, 6948 273442 (Στράτος)

Ανοιχτά κάθε Παράσκευη-Σάββατο(με ζωντανή μουσική).

Έρχεται στο χώρο σας για κάθε είδους εκδήλωση: Γάμοι, Αρραβώνες, Βαπτίσεις, Πανηγύρια κ Μνημόσυνα με πλήρες γεύμα απο 3,90 η μερίδα..