ΕΣΠΕΘΡ: Ο Α.Σ.Α. Έβρος Σουφλίου ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι

1084

Προχθές 21/1 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας της 3ης αγωνιστικής του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Ανδρών, που είχε αναβληθεί, μεταξύ των ομάδων Α.Σ.Α. Έβρος Σουφλίου και Ερμογένη Ξάνθης.

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο ο Α.Σ.Α. Έβρος Σουφλίου ήταν ο μεγάλος νικητής με 3-1 του ντέρμπι με τον Ερμογένη Ξάνθης που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Σουφλίου. Ο αγώνας έκρυβε πολλές συγκινήσεις και ανατροπές.

Ο κόσμος του Σουφλίου ανταποκρίθηκε στο έπακρων και για μια ακόμη φορά γέμισε ασφυκτικά το γήπεδο. Τόσο ο παλμός όσο και  η φωνή τους σε συνδυασμό με την μουσική μπάντα που υπήρχε στο γήπεδο ώθησαν την ομάδα σε μια μεγάλη νίκη.

Το πρώτο και το δεύτερο σετ κερδήθηκαν από τους γηπεδούχους με 26-24 σε 27΄ και 28΄ αντίστοιχα. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και κέρδισαν το τρίτο σετ με 18-25 σε 23΄ και μείωσαν σε 2-1. Στο τέταρτο είχαμε αρκετές διακυμάνσεις και ανατροπές του σκορ από τις δυο ομάδες. Ο Έβρος προηγήθηκε με 2-1 μετά ο Ερμογένης πήρε προβάδισμα με 5-8, 7-13 και 12-16 και σε κείνο το σημείο μίλησε η ψυχή και το πάθος των παιχτών του Έβρου και έκαναν την ανατροπή κερδίζοντας το σετ με 25-19 σε 24΄.

Τα σετ: 3-1 (26-24, 26-24, 18-25, 25-19)

Διαιτητές:  1ος Βεντίδης,  2η Ντεληλάμπρου

Α.Σ.Α. ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Μουχλιας Νίκος): Κοτσάνης  (c), Κουτσούλας, Γκουδούλας, Πατσιάς (λ), Αλεξούδης Ιασ., Παπαδημητρίου Χαρ., Αλεξούδης Κων., Κεσούδης, Κάλφας (λ), Κάβουρας, Σαρδανίδης, Ντούμας, Αλεξούδης Αθ.

ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ ΞΑΝΘΗΣ  (Παρασκευόπουλος): Ματθαίος, Τσότρας (c), Μακρυνίτσας, Μασούρας, Αβερκιάδης, Αναστασόπουλος, Κοτρόνος, Μπατζιακίδης, Ευστρατίου (λ).

Ανταπόκριση  από  το  Σουφλί:  Νίκος  Γκούντλης