Ορεστιάδα: Με νέο Δ.Σ που όρισε το πρωτοδικείο συνεχίζει ο Α.Ο.Ο.

1290
Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου, το οποίο ορίστηκε από το Πρωτοδικείο Ορεστιάδας, μετά από την πρόσφατη παραίτηση του τελευταίου εκλεγμένου διοικητικού συμβουλίου, παρουσίασε σήμερα ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, στη διάρκεια σχετικής συνέντευξης τύπου.

orestiada-volley-protodikeio

Το νέο διοικητικό απαρτίζεται από 15 άτομα, παλαίμαχους παίκτες της ομάδας βόλλεϋ, πρώην προέδρους και επιχειρηματίες της πόλης και θα παραμείνει ως έχει, μέχρι τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος και στη συνέχεια θα δρομολογηθούν αρχαιρεσίες.

«Από τη θέση που είμαι θέλησα να ενεργοποιήσω ανθρώπους που ξέρω ότι αγαπούν την ομάδα. Δέσμευση αυτών των 15, είναι να λένε μόνο την αλήθεια. Οι εποχές των παραμυθιών και των ψεύτικων υποσχέσεων και αθετήσεων υποσχέσεων, έχουν περάσει. Είμαι σίγουρος ότι αυτοί οι άνθρωποι θα οδηγήσουν το καράβι του Α.Ο.Ο. σε απάνεμο λιμάνι» είπε ο κ. Μαυρίδης, παραδεχόμενος ότι η κατάσταση που επικρατεί στον Όμιλο, είναι ιδιαίτερα δυσχερής.

Στόχος, όπως ανέφερε, είναι «η αθλητική αναμόρφωση της ομάδας και κυρίως η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης με το φίλαθλο κοινό αλλά και όσους εμπλέκονται με αυτήν, όπως προμηθευτές κτλ, η τακτοποίηση των υποχρεώσεων που θα δημιουργηθούν στο επόμενο διάστημα αλλά και αυτές που υπάρχουν.

«Με στοιχεία και αποδεδειγμένα θα ενημερωθούν όλοι για τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας στο επόμενο διάστημα» δεσμεύτηκε ο δήμαρχος Ορεστιάδας, ο οποίος δήλωσε αρωγός στην προσπάθεια αναδιοργάνωσης του Α.Ο.Ο..

Για το Δ.Σ. του Τ.Α.Α. :
Πρόεδρος: Χατζηπαναγιώτου Αθηνόδωρος
Αντιπρόεδρος: Καμίδης Αθανάσιος
Γενικός Γραμματέας: Σκαρλατίδης Αθανάσιος
Μέλη : Αρχοντίδης Αρχοντής, Βλασακίδης Δημήτριος

Για το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη :
Πρόεδρος: Καμίδης Αθανάσιος
Αντιπρόεδρος: Πεταλωτής Πολυμένης
Γενικός Γραμματέας: Πετρόπουλος Σωτήριος
Ειδικός Γραμματέας: Χατζηγεωργακίδης Παντελής
Ταμίας: Μάτσιος Στέργιος
Μέλη:Αρβανιτίδης Γεώργιος, Αρχοντίδης Αρχοντής, Βλασακίδης Δημήτριος, Κυρτσόπουλος Απόστολος, Μακρίδης Βασίλειος, Παρασκευόπουλος Αθανάσιος, Σκαρλατίδης Αθανάσιος, Τελούδης Άγγελος, Χατζηπαναγιώτου Αθηνόδωρος, Αγανίδης Απόστολος

Πηγή