Κανονικά το αυριανό παιχνίδι Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ-ΗΡΑΚΛΗ

1151
Στην παγωμένη και χιονισμένη Ορεστιάδα (θερμοκρασία -7 βαθμοί Κελσίου) θα αναμετρηθούν η τοπική ομάδα και ο Ηρακλής όπου κατεβαίνουν με αρκετές αλλαγές αλλά στόχο τη νίκη (12η αγωνιστική, 7/1, 18.00, Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Ιωαννίδης).

Η Ορεστιάδα θα παρουσιαστεί ενισχυμένη με τον κεντρικό Βασίλη Στοϊλούδη που μέχρι το τέλος του 2016 αγωνίζονταν στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ενώ επέστρεψε και ο ακραίος Βαγγέλης Διαμαντίδης που ήταν ανενεργός από την αρχή της σεζόν. Η Ορεστιάδα δοκιμάζει και τον 26χρονο διεθνή Μολδαβό πασαδόρο Μαρίν Λέσκοφ αλλά μέχρι και σήμερα (6/1) δεν είχε εκδοθεί δελτίο.

Η διοίκηση της Ορεστιάδας έκανε αίτημα αναβολής του αγώνα λόγω ψύχους αλλά η Επιτροπή Πρωταθλήματος απέρριψε το αίτημα από τη στιγμή που η αποστολή του Ηρακλή έφτασε κανονικά στην ακριτική πόλη το απόγευμα της Παρασκευής (6/1) και συμβούλευσε τους γηπεδούχους να κάνουν ότι είναι δυνατόν για την θέρμανση του γυμναστηρίου «Νίκος Σαμαράς».

Στην ακριτική ομάδα υπάρχει νέα διοίκηση με πρόεδρο τον Αθηνόδωρο Χατζηπαναγιώτου ο οποίος επιβεβαίωσε πως νέος προπονητής θα είναι ο Μπάμπης Σταματόπουλος.

Η αποστολή του Ηρακλή έφτασε στην Ορεστιάδα το απόγευμα της Παρασκευής. Ο Γιάννης Ορφανός δεν έχει στην διάθεση του τον Ρώσο Λεβάν Καλαντάντζε που αποχώρησε. Διαγώνιος θα αγωνιστεί ο Χρήστος Στεφανίδης. Ο Ηρακλής με 19 βαθμούς βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας. Στον Α΄γύρο ο Ηρακλής νίκησε την Ορεστιάδα 3-1 σετ και προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες.

www.volleyleague.gr