ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανακοίνωση Α.Ε.Διδυμοτείχου,”Η ποδοσφαιρική ασυδοσία ζεί και βασιλεύει στον Έβρο”..

1404

Η ποδοσφαιρική μπανανία του ποδοσφαίρου μας επέστρεψε και πάλι σήμερα και με μορφή θιάσου έδωσε ακόμα μια παράσταση στο γήπεδο του Άρδα καστανέων.

Σε ένα άκρως εχθρικό περιβάλλον με προπονητές που στο παρελθόν φόρεσανε την φανέλα της ΑΕΔ να υβρίζουν παίχτες της ομάδας μας,με ποδοσφαιριστές να βιαιοπραγούν εις βάρος παιχτών της ομάδας μας,να αποβάλετε ποδοσφαιριστής και παρ όλα αυτά να κάνει βόλτες στον αγωνιστικό χώρο και να εξαπολύει ύβρεις και απειλές προς τους παίχτες μας,με μπάλες να πηγαινοέρχονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και με ένα διαιτητή ανήμπορο-ανίκανο να διαχειριστεί την κατάσταση με άξιο συμπαραστάτη του τον 1ο επόπτη του Διαμαντή.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής αφού επέτρεψε από το πρώτο λεπτό το σκληρό και αντιαθλητικό παιχνίδι των παιχτών του Άρδα στην συνέχεια έκλεισε τα μάτια σε ξεκάθαρο πέναλτι υπέρ της ομάδας μας και καταλογίζοντας κίτρινη για θέατρο στον ποδοσφαιριστή μας και σαν να μην έφτανε αυτό ο βοηθός κος Διαμαντής στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ακύρωσε σαν οφσάιντ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ γκολ της ομάδα μας αφού πρώτα ο ποδοσφαιριστής μας είχε περάσει 2 παίχτες του Αρδα και έβγαλε σέντρα. Ο συγκεκριμένος κύριος βέβαια μας είχε δείξει τις διαθέσεις του και στον αγώνα με τον Ορέστη αφού και εκεί είχε ακυρώσει ακόμα μια φορά κανονικό γκολ της ομάδα μας. Τα καμπανάκια είχαν ηχήσει προ πολλού στα αυτιά μας αλλά εμείς σαν ομάδα είχαμε να αποφασίσει συνειδητά να μην προβούμε σε καμία κίνηση.

Η χωρίς λόγο ακύρωση του κυπέλου της Τετάρτης μας έβαλε σε υποψίες, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν βάσιμα στον σημερινό αγώνα. Ότι και να κάνετε όσο και να μας χτυπήσετε με πλάγιους ύπουλους και βρώμικους τρόπους εμείς θα σας απαντήσουμε ακόμα πιο δυνατά μέσα στον αγωνιστικό χώρο γιατί εκεί έχουμε μάθει τόσα χρόνια να παίζουμε και όχι σε καφενεία με διάφορους αμφιλεγόμενους παράγοντες και προπονητές πίσω από κλειστές πόρτες και μαγειρέματα, τα κολλητηλίκια σας μας είναι γνωστά,δεν συχνάζουν αρχιδιαιτητές στα δικά μας μαγαζιά αλλά σε καταστήματα παραγόντων αντίπαλης ομάδας συν διεκδικήτριας του πρωταθλήματος.Η ποδοσφαιρική πιάτσα είναι μικρή ,”ουδέν κρυπτόν υπό του Ήλιου” ο κόμπος έφτασε στο χτένι πλέον και το καλό παΐδι τέλειωσε για όλους. Μακάρι η ομάδα του Άρδα να αγωνίζεται πλεον σε κάθε παιχνίδι από έδω και πέρα με το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση και όχι να περιοριστούν σε φιλικές sefies με “αντιπάλους” παράγοντες.

Απλά θα κλείσουμε μια απορία θα τιμωρηθεί κανένας για το σημερινό φιάσκο ή οι διαιτητές θα τιμωρούνται ΜΟΝΟ όταν κερδίζει το Διδυμότειχο???

Γιατί ο παρατηρητής διαιτησίας πλέον από ότι έχουμε καταλάβει για την ομάδα μας είναι σταθερός σε κάθε αγωνα….τυχαίο και αυτό.