Τι γίνεται στο “Χάραμα” στο Διδυμότειχο κάθε Παρασκευή και Σάββατο ;;;

3322
Όσο κινούμαστε προς τα βόρεια οι θερμοκρασίες πέφτουν και το κρύο είναι πιο τσουχτερό. Ευτυχώς, το Χάραμα ξέρει πώς να «ζεστάνει» το κλίμα, τόσο μέσα από τις γεύσεις του, όσο και μέσα από την ατμόσφαιρά του.

Πριν μπει καλά-καλά ο χειμώνας, βάλαμε μπρος για το Διδυμότειχο και το Χάραμα, προκειμένου να επισκεφτούμε το χώρο του κέντρου, το οποίο έχει συμπληρώσει λίγες μέρες λειτουργίας. Η άνοδος προς τα βόρεια, φυσικά, συνοδευόταν και με την ανάλογη πτώση της θερμοκρασίας, γι’ αυτό και ελπίζαμε το Χάραμα να μπορέσει να μας προσφέρει μια ζεστή και διασκεδαστική «αγκαλιά».

Ευτυχώς, εν προκειμένω, η ελπίδα μας δεν πήγε χαμένη και η αγκαλιά αυτή ήρθε από όλες τις πιθανές μεριές, τόσο από άποψη χώρου, όσο και από άποψη φαγητού, αλλά και σέρβις. Το κερασάκι στην τούρτα είναι η καλή μουσική επένδυση με ποιοτικό ρεπερτόριο χώρις να λείπει και η “παραγγελιά” αγαπημένων τραγουδιών.

Ο εσωτερικός χώρος είναι πολύ όμορφα διακοσμημένος ώστε να σε καλοσωρίσει με οικειότητα, και συνδυάζεται τέλεια με το σημείο που βρίσκεται το κέντρο, στις παρυφές της δεντροφυτεμένης Τσίγγλας.

Νομίζουμε πως ήδη σας κεντρίσαμε το  ενδιαφέρον να νοιώσετε αυτό που νοιώσαμε και μεις……

Το τελευταίο που έχουμε να πούμε είναι πως ο Στράτος, ο ιδιοκτήτης του χώρου ενίσχυσε την ευχάριστη διάθεση που αποκομίσαμε, και αφού κουβεντιάσαμε λίγο και μας ανέλυσε για τις άλλες δραστηριότητες του μεταξύ των οποίων, επιχείρηση catering, μας έδωσε το “τελειωτικό” χτύπημα. Μας προσέφερε τέσσερις διπλές προσκλήσεις για τα επόμενα παρασκευο-σαββατόβραδα οι οποίες θα είναι δικές σας αρκεί να είστε οι τυχεροί της κλήρωσης!!!!!

Μουσική Ταβέρνα “Το Χάραμα” 1 χλμ. Διδ/χου – Ψαθάδων τηλ. 25530 22274, 6948 273442 (Στράτος)

Ανοιχτά κάθε Παράσκευη-Σάββατο(με ζωντανή μουσική) και Κυριακή Μεσημέρι.

Έρχεται στο χώρο σας για κάθε είδους εκδήλωση: Γάμοι, Αρραβώνες, Βαπτίσεις, Πανηγύρια κ Μνημόσυνα με πλήρες γεύμα απο 3,90 η μερίδα..

Η φιλοσοφία..

Όλα τα φαγητά μαγειρεύονται την ημέρα της εκδήλωσης με φρέσκα και ποιοτικά υλικά,άψογο και επαγγελματικό σέρβις με υπευθυνότητα και σεβασμό για κάθε εκδήλωση ξεχωριστά..