Άρθρο: “Θρακιώτες ενωθείτε”

1132
Ο ΑΟΟρεστιάδας βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης, τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά, αλλά στην πόλη αντί να ενωθούν και να γεφυρώσουν τις διαφορές τους ερίζουν πάνω από το πτώμα του.

Λάθη έγιναν πολλά από τις προηγούμενες διοικήσεις, όσο και από την τωρινή, δεν είναι όμως ώρα για κριτική, αλλά για ανασυγκρότηση δυνάμεων για το καλό του ιστορικού συλλόγου.

Μπροστάρης αυτής της κίνησης πρέπει να είναι ο ιστορικός πρόεδρος Θανάσης Κούμπης που βρίσκεται στην Ορεστιάδα και δεν πρέπει να είναι αμέτοχος σε όσα συμβαίνουν εκεί.

Ας σημάνει προσκλητήριο κι ας δώσουν το παρών όλοι. Από τους Χατζηπαναγιώτου, Γιάμαλη, Μελά, Μπέρδελη, Ηλιού, Δούλια, Ασημάκη, Αρβανιτίδη, Μακρίδη, Πρεμίδη, τους παλαίμαχους αθλητές Κεμενατζή, Γραμματικόπουλο, τους Γκιζάνη, Δραχτίδη , τον Δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη, ως τον απλό κόσμο που ξεχείλιζε το μικρό γυμναστήριο των επιτυχιών, την Πάρμα, τη Γενεύη, το Παρίσι.

Γιατί βόλει στην Ορεστιάδα είναι ο ΑΟΟ. Καλή η προσπάθεια του Άθλου, πρέπει όμως να λειτουργεί ως δορυφόρος και αρωγός στην προσπάθεια.

Δυστυχώς ο υποβιβασμός του ΑΟΟ στις χαμηλές κατηγορίες δεν λειτούργησε ως εφαλτήριο για να ανάδειξη νέων παικτών, αφού η ομάδα επανδρώθηκε με μισθοφόρους και παλαίμαχους.

Να ξαναγυρίσουν στις εποχές που έτρεχαν στα χωριά για να ανακαλύψουν τους Τσακιρόπουλους, τους Σαμαράδες, τους Μποζίδηδες , τους Πάπαζογλου, τους Αμαξόπουλους, τους Γραμματικόπουλους, τους Κεμενατζήδες και τα άλλα παιδιά.

Γιατί η ομάδα που είχε στον πάγκο της κορυφαίους προπονητές, όπως οι Γκάετς, Κουμπλής, Στόεφ, Καζάζης, Τεκτονίδης, Μιχαήλοβιτς, δεν αξίζει να παίζει για ένα σετ με λάθος θέσεις και να γίνεται περίγελος του ελληνικού βόλεϊ.

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

ΠΗΓΗ: ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ