Τώρα: Έσκασε η βόμβα για την επ’ αόριστον αναβολή όλων των πρωταθλημάτων

1212

Εγινε αυτό που είχε προαναγγελθεί… Ο επιτετραμμένος της FIFA στην Ελλάδα, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, σε συνέχεια της ανακοίνωσης που εξέδωσαν το περασμένο Σάββατο όπου τόνιζαν ότι αν υπάρξουν νέα εμπόδια στην απρόσκοπτη λειτουργία της Επιτροπής Εξομάλυνσης μετά την απειλητική επίσκεψη στο σπίτι του Γιάννη Τσαχειλίδη, θα υπάρξει αναβολή, ελήφθη η σχετική απόφαση!

podosfairo-anavoli-vomva

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξομάλυνσης, Γιάννης Δρόσος, μετά από επικοινωνία με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη και αφού συνεδρίασε εκτάκτως η ΠΔΕ αποφάσισαν την αναστολή διεξαγωγής όλων των πρωταθλημάτων:

Η ανακοίνωση της ΠΔΕ

Από την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώνονται τα ακόλουθα: «Το μέλος της ΠΔΕ της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΚΕΔ κ. Γιώργος Μπίκας κατάγγειλε σήμερα την καταστροφή της οικίας του στη Χαλκιδική από ύποπτη πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας ερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή της την αναστολή της διεξαγωγής όλων των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων μέχρι την ανακοίνωση του πορίσματος της έρευνας των αιτίων της πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οπότε και θα επανεξετάσει την στάση της.

Η ΠΔΕ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον κ. Γεώργιο Μπίκα, τον οποίο και θα στηρίξει με κάθε τρόπο.

Η ΠΔΕ ενημέρωσε για την απόφασή της αυτή τον εκπρόσωπο των FIFA/UEFA στην Ελλάδα κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τις FIFA και UEFA».