Πρόγραμμα διανομής τροφίμων β’ δόσης από την ΠΑΜΘ

984

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διά της Γενικής Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΑΜΘ ανακοινώνει την υλοποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης Παροχής τροφίμων σε αστέγους και άτομα που διαβιούν σε συνθήκες στέγης στην Περιφέρεια Α.Μ.Θ.

perifereia-trofima-evros-alexandroupoli

Ύστερα από την σύνταξη πρωτοκόλλων συνεργασίας της Περιφέρειας που υπογράφηκαν μεταξύ της Περιφέρειας και των Δημάρχων Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής, Δράμας και Καβάλας, η διάθεση των τροφίμων στους δικαιούχους θα γίνει μέσω των Υπηρεσιών των Δήμων.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης η διάθεση των τροφίμων θα πραγματοποιηθεί από την Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Ξάνθης.

Η παράδοση της δεύτερης δόσης των τροφίμων θα γίνει υπό την επίβλεψη της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας Π.Α.Μ.Θ , των Δ/νσεων Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακών Ενοτήτων και με την εποπτεία των χωρικών και θεματικών Αντιπεριφερειαρχών, εκπροσώπων των Δημοτικών Αρχών και υπηρεσιακών παραγόντων.

Στην  ΠΕ ΕΒΡΟΥ η παράδοση των τροφίμων θα γίνει την Τετάρτη 30-11-2016 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο επί της οδού Καρτάλη 2 στην Αλεξανδρούπολη