Ορεστιάδα: Το πρώτο βραβείο Gold έλαβε ο δήμος Ορεστιάδας, στον διαγωνισμό BEST CITY Αwards 2016, για την κεντρική πλατεία

2034

Το πρώτο βραβείο Gold στην κατηγορία Αστική Ανάπλαση, απέσπασε ο δήμος Ορεστιάδας, για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας και του εμπορικού κέντρου, στον διαγωνισμό BEST CITY Αwards 2016, που πραγματοποιήθηκε εχθές στην Τεχνόπολις του δήμου Αθηναίων.

plat-orestiadas«Μέλημά μας είναι να εξασφαλίσουμε την καλύτερη διαβίωση όλων των συνδημοτών μας με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον αλλά και με ενίσχυση της εμπορικής και επιχειρηματικής προσπάθειας στον τόπο παρέμβασης. Η προσπάθεια μας είναι διαρκής και δεν σταματάμε» είπε κατά την παραλαβή του βραβείου ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης. Στον ίδιο διαγωνισμό, το χωριό Πόρος του δήμου Αλεξανδρούπολης, έλαβε το Silver Βραβείο στην Ενότητα liveable City στην κατηγορία Τουρισμός. Σημειώνεται ότι τα βραβεία Best City Awards έχουν ως στόχο την ανάδειξη και την επιβράβευση καινοτόμων έργων τα οποία έχουν σχεδιαστεί προκειμένου οι πόλεις να είναι ευφυείς, αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες.


ΕΡΤ Ορεστιάδας
Ρεπορτάζ-Σύνταξη: Δήμητρα Παρασκευοπούλου