Σήμερα η πρεμιέρα του Εθνικού με τον Παοκ

1182

Η πρεμιέρα για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο νέο πρωτάθλημα της VolleyLeague δίνεται αύριο Δευτέρα 24/10 στις 6μμ . Στο κλειστό γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ. Ο ανανεωμένος Εθνικός θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Ελλάδας με τους στόχους των δύο ομάδων να είναι διαφορετικοί. Ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα και ο Εθνικός για μια αξιόλογη πορεία και παρουσία στην 8αδα αλλά οι εβρίτες στην έδρα τους πάντα μεταμορφώνονται προς το καλύτερο.

Ο πασαδόρος του Εθνικού Γιάννης Χαριτωνίδης δήλωσε στη σελίδα της ΕΣΑΠ: «Μπαίνουμε στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας στην έδρα μας ένα από τα φαβορί για τον τίτλο. Το θετικό είναι πως βρισκόμαστε στην αρχή και ακριβώς το ότι παίζουμε με τους πρωταθλητές θα είναι μία καλή ευκαιρία να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Το ότι απουσιάζει ο Γκόμεζ δεν έχει μεγάλη σημασία διότι ο ΠΑΟΚ έχει ένα πολύ δυνατό ρόστερ. Με την ευκαιρία θέλω να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση στον Γκόμεζ. Εμείς έχουμε καινούργια ομάδα, θέλουμε αγώνες για να ανεβάσουμε τους ρυθμούς μας και ότι καταφέρουμε σε αυτό το ματς θα είναι κέρδος. Πριν λίγες μέρες αντιμετωπίσαμε τον ΠΑΟΚ για το Λιγκ Καπ. Είναι ένας διαφορετικός αγώνας και οι δύο ομάδες θα είναι ακόμα πιο βελτιωμένες».

Οι άνθρωποι της ομάδας της Αλεξανδρούπολης, οι αθλητές και το τεχνικό τιμ , απευθύνουν κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο της, να σταθούν στο πλευρό τους σε αυτό το νέο ξεκίνημα και να ενισχύσουν την μεγάλη τους προσπάθεια    

1hag