Ο Τόλης Αντωνιάδης και ο Γιώργος Πεντίδης μας μιλούν πριν την έναρξη της φετινής Volleyleague και στέλνουν μήνυμα στους φιλάθλους του Α.Ο.Ορεστιάδος

1369

  Απ’ οτι είδαμε και στα φιλικά,αλλά και στο τουρνουά «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ» φέτος το βάρος θα πέσει στις δικές σας πλάτες. Είστε έτοιμοι για αυτή την αποστολή;

Αντωνιάδης: Ξεκινήσαμε ποιο αργά φέτος από τις άλλες ομάδες είχαμε μια καθυστέρηση με κάποιους παίκτες αλλά πιστεύω είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπισουμε της άλλες ομάδες και θα παλέψουμε μέχρι τέλους!!

Πεντίδης: φέτος ή χρονιά μας θα είναι δύσκολη διότι ξεκινήσαμε πιο αργά από ότι οι άλλες ομάδες και είμαστε μία νέα ομάδα με νέα παιδιά!! Αυτό το Σάββατο πρέπει να δώσουμε μία σκληρή μάχη με τον Ηρακλή για να πάρουμε το 3 πόντο!!

antwniadhs
Τόλης Αντωνιάδης (λίμπερο)

 

 Ποιοι οι στόχοι του Α.Ο.Ο για φέτος;

Αντωνιάδης: Φέτος το πρωτάθλημα για εμάς θα είναι δύσκολο είμαστε μια νέα ομάδα και θα προσπαθησουμαι για το καλύτερο

Πεντίδης: Οι στόχοι μας για φέτος είναι να δουλεψουμε σκληρά σαν ομάδα και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στην βαθμολογία του πρωταθλήματος!!

πεντιδης
Γιώργος Πεντίδης (κεντρικός)

 Ένα μήνυμα προς τους φιλάθλους του Α.Ο.Ο;

Αντωνιάδης: Από τους φιλάθλους πάντα θα χρειαζόμαστε την βοήθεια τους γιατί χωρίς αυτούς είναι ποιο δύσκολα για εμάς τους αθλητές και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να τους ευχαριστήσουμε!!

Πεντίδης: Οι φίλαθλοι του ΑΟΟ είναι πάντα κοντά στην ομάδα και στηρίζουν όπως αυτοί ξέρουν!! Έτσι και φέτος τους χρειαζόμαστε περισσότερο δίπλα μας γιατί είναι μία δύσκολη χρονιά και με την βοήθεια τους μπορούμε να φτάσουμε σε όλους τους στόχους μας!!

 

www.inevros.gr