ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ Π.Α.Μ.Θ., ΕΤΟΥΣ 2017

1090

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ Π.Α.Μ.Θ., ΕΤΟΥΣ 2017

 

Στο πλαίσιο του έγκαιρου σχεδιασμού και προγραμματισμού των πολιτιστικών και λοιπών δράσεων της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και της ένταξής τους στο Ετήσιο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έτους 2017, απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς όλα τα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σωματεία, καθώς και τους εκπαιδευτικούς και λοιπούς φορείς της Π.Ε. Έβρου, προκειμένου να καταθέσουν σχετικές προτάσεις για τη συνδιοργάνωση δράσεων, το αργότερο έως τις 30 Οκτωβρίου 2016.

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς μπορούν να βρουν τα απαραίτητα προς συμπλήρωση έγγραφα, καθώς και το πλήρες κείμενο της Πρόσκλησης, στην ιστοσελίδα της Π. Ε. Έβρου www.peevrou.eu.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Τομέα Πολιτισμού της Π.Ε. Έβρου στο τηλέφωνο 25513-55329, Δευτέρα – Παρασκευή 07.30 – 14.30. και στο e-mail: politismos@gmail.com.